Добре Дошли в ж.к.Свобода/Кербала/!

Пиша ви вече за едно и също нещо,за пореден път.Кратерите са огромни вече,трудно се минава с джип.С кола е невъзможно!Отговаряхте ми че улицата била в  плана за ремонт,но пишете поне и за коя година/2022/??

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

Добре Дошли в ж.к.Свобода/Кербала/!

Пиша ви вече за едно и също нещо,за пореден път.Кратерите са огромни вече,трудно се минава с джип.С кола е невъзможно!Отговаряхте ми че улицата била в  плана за ремонт,но пишете поне и за коя година/2022/??

Неработещо осветление на надписа Добре дошли в София

Коне на свобода

По протежение на цялата улица Монтевидео в кв. Овча купел се разхождат на свобода 2 броя коне.

Коне на свобода

Зад блок 517 в ж.к Овча купел 1 за пореден път се разхождат свободно 2 броя големи коне, които се хранят включително и от съдовете за битов отпадък.

Ротвайлер на свобода

ОТ 2 години в съседен двор се отглежда Ротвайлер, който редовно се изпуска на улицата, както и преминава оградана между къщата. На два пъти преминава оградата в двора ни и скача по малките ни деца, включително и бебе на 1 година. Проведени са множество разговори да се затваря ротвайлера и връзва, да не се пуска на улицата -когато ги няма тинейдърите или ако прозвъним че е на улицата не се реагира, а се прибира след 3 -4часа. През това време вички с малки деца стоим в дворовете си и не излизаме. В къщата ни живеят три деца, в съседни къщи още 4-6р деца и  има постоянен страх да не се изпусне кучето и да не премине оградата. Следпоредните разговори с баща, син същите вече не само че не връзват кучето но го остамят свободно да се разхожда в двора. ПРи телена ограна всеки път децата трябва да се страхуват и да се съобразяваме къде играяг за да не скачат в двора,. Същото куче преди година го спасихме от счупен крак, същото изяде и една собствена наша котка, но не търсихме нищо друго освен ангажираност и да се грижат за кучето. Живеем с тези родители от 30 годин, сина от 2 години и ситуацията е критична. В моменга собствениците многократно отказаха да го връзват в двора, постоянно скача и се опитва да се промушка под оградата и няма разбиране. Нямаме претенции към санкции, обезверени сме че има подобно отношение, но изрично ще настояваме за посещение на отговрни органи. В момента всички деца играят на вън, с топки, а кучето се нахвърля вурху ограсдата, която не е обезопасена, аз гарантирам на собствениците не е нищо пред страха на множество майки в квартала.

Огромни кучета на свобода

Здравейте,

Изпращам Ви снимки на кучета, които живеят в една от къщите на улица Екзарх Стефан в Надежда 2. Кучетата попринцип живеят в двор, но редовно са пускани навън, без каишка и без надзор. В квартала хората ги е страх да минават по въпросната улица. Кучетата са огроми и опасни, може да видите на снимките. Къщата на собствениците е тази с черната ограда на първата снимка.

Надявам се да предприемете някакви мерки, преди някой да е пострадал.

 

 

Опасни кучета на свобода

Здравейте,

На тази улица и място има винаги повече от 3 кучета, които свободно се разхождат и нападат хората.

Вероятно са кучета охрана в съседния паркинг, но ако са такива, то нека бъдат затворени или вързани за да си осигурим спокойствието, когато преминаваме през иначе липсващия тротоар.

 

 

Ротвайлер на свобода в градинките

Голямо куче, порода ротвайлер, бива разхождано от собственика си в градинките наоколо без намордник и без повод. Кучето винаги реагира когато дете приближи..и никой не смее да влезе в градинката когато е там. Обикновено става привечер и сутрин. 

предпоставка за птп жк.Свобода ул.Народни будители

https://www.google.bg/maps/@42.7401174,23.3083984,3a,41.3y,273.97h,71.29t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCybPEKhVnppk0NYRjBHYkg!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg

Домашни кучета пуснати на свобода

Има ухапани граждани, кучетата се отглеждат от козар, който ги пуска на улицата и хората се страхуват да минават от там. Кучетата проявяват агресия и има пострадали хора.