Дупки напречно на цялата улица

Дупки напречно през цялата улица където асфалта преминава в паваж.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

Дупки напречно на цялата улица

Дупки напречно през цялата улица където асфалта преминава в паваж.

Неасфалтирана ивица напречно през цялата улица!

А1 изрязаха канал в асфалта през цялата ул. Едисон с вирина 30-40см. преди месец и го зарязаха така!!!

Безобразно състояние на цялата улица. Дълбоки дупки по цялата дълйина на улицата.

Огромни и дълбоки дупи по цялата улица.

Паркиране напречно на улица

Автомобили паркират напречно на улицата заемайки близо две трети от платното създавайки затруднения за разминаване и опастност от ПТП, тъй като наблизо има пресечка и автомобилите излизащи от нея могат да се ударят челно с тези, които минават през насрещното заради паркиралите напречно на платното коли.

Разкопана напречно улица

Улицата е прокопана преди повече от месец и не я възстановяват. Прокопана е в една събота нелегално. 

Автомобили паркират напречно на посоката на движение на улица

Здравейте, улижа Георги Райчев се използва за напречно паркиранена автомобили, вкл. напречно пред контейнер за боклук, което значително затруднява достъпа до жилищни сгради. Улицата може да е достатъчно широка за паркиране от двете стани, но не и напречно на улицата. Моля санкционирайте неправилно паркиралите автомобили. Това важи и за голяма част от квартала, например да се забрани паркирането от двете стани по тесни улици.

неасфалтирана улица, цялата в дупки, улица Христо Фотев

Здравейте,

Изказвам нашено възмущение и Ви, пиша от името на всички живущи от блок 769 в жк. Люлин, както и от всички живущи на улица Христо Фотев в жк. Люлин 7 микр. и Ви, задавам елементарния въпрос, За какво плащаме данъци, като улица Христо Фотев от години е в дупки, чакъл, кал и неравности, всеки ден си трошим автомобилите по тази улица, никой от община Люлин не взима никакви мерки за ремонтирането на тази улица, многократно сме пращали сигнали за ремонт на улицата до Кмета на жк. Люлин и до неговите колеги, но получаваме само обяснения и никакви ремонти не се правят, не се взимат никакви мерки за дупките на тази улица, Цялата улица Христо Фотев е в дупки и неравности, до момента над 20 пъти, сами сме запълвали дупките с чакъл и сгория, в момента отново сме запълнили улицата и дупките със сгория, но това не е наша работа. Толкова ли е трудно да асфалтирате улица, дълга около 500 метра. Цялата улица е хлътнала, има неравности и дупки, докога. Защо трябва да де обаждаме на Господари на Ефира за да се вземат мерки. До момента има пълно безхаберие от кмета на Люлин и неговите служители, относно улица Христо Фотев в жк. Люлин. Надяваме се да вземете мерки да ремонтирате и асфалтирате тази улица, която от години е в дупки и неравности, Направете проверка и ще видите за какво става на въпрос, стига да не работите, като община Люлин.

 

по протежение на цялата улица няма тротоари. Местата, където паркират коли са засипани с камъчета. При дъжд те се разнасят по цялата улица и водопроводните шахти.

Време е да се обърне внимание на тази улица. При това запрашеността в тази част на София е много голяма.

дупки по цялата 19 улица в участъка между 8 и 9 улица

Цялата улица е в безобразно състояние! Дупките са по 30 см. Дълбоки и са по протежение на цялата улица вече месеци наред! За какво се плаща зелена зона? Тук са най-високите данъци в София !