Разбит тротоар - в плачевно състояние

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

Разбит тротоар - в плачевно състояние

Разбит тротоар - в плачевно състояние

Тротоар в плачевно състояние

Южният тротоар на ул.Мъглен между бул. Цар Борис III и ул. Драгшан от няколко години е в плачевно състояние. Моля, след като бъде възстановен да се поставят и антипаркинг колчета, тъй като там редовно паркират таксита и затова се достигна до това състояние.

Плачевно състояние на тротоар от двете страни на бул. Мадрид

Здравейте, живеем на бул. Мадрид от години. Тротоарите в цялата отсечка от канала до кръстовището на гара Подуене е в плачевно състояние - разбити плочки, безразборно сложени шахти на различни доставчици на услуги, дупки и високи бордюри без скосяване. 

В пресечките на бул. Мадрид от кръстовището на Черковна до гара Подуене се сменят тротоари в малки отсечки, но самия булевард остава без ремонт - освен мърляв е и опасен. Какво трябва да се направи за да се ремонтират и двата тротоара на булеварда? 

Моля за вашата реакция!

Тротоара е в плачевно състояние, счупени плочки, липсваща ограда към пътя, лошо състояние на капаците на шахтите.

Тротоара е в плачевно състояние, счупени плочки, липсваща ограда към пътя, лошо състояние на капаците на шахтите. Счупени са не само плочките а и бордюра.

Автомобили редовно паркират на тротоара, от което и плочките на тротоара са в плачевно състояние, а самият тротоар е на практика неизползваем..

На тротоара до рушащата се сграда на ул. Забърде редовно паркират автомобили. Тротоарът е в плачевно състояние с изпочупени плочки и съответно неизползваем за пешеходците и в редките случаи, когато не е зает от паркирали коли. Отсрещният тротоар също често е неизползваем, тъй като е много тесен и намирайки се зад контейнери за боклук, често е използван за изхвърляне на отпадъци, които не се побират в кофите като матраци, дограми и др.

Така пешеходец, да не говорим родител с дете в количка трябва да използва уличното платно за придвижване.

Смятате ли, че това е редно?

Преди месеци беше ремонтиран тротоара на ъгъла на ул. Забърде и бул. П. Каравелов и бяха поставени колчета анти паркинг.

Кога ще бъде ремонтиран и тротоарът до рушащата се сграда на ул. Забърде?

Улицата е в плачевно състояние

Цялата улица е осеяна с дупки и се нуждае от ремонт.

Тротоарът е в плачевно състояние

Тротоарът е изпочупен, липсват плочки и по никакъв начин не е подходящ за хора в неравностойно положение или майки с деца. За справка вижте снимката.

Подменете плочките и капаците на шахтите, които са в процес на полуразпад. 

Бул. Ситняково е в плачевно състояние

Булевард Ситняково от ул.Гео Милев до Подуяне е в окаяно състояние ( изключение е участъкът около мол Сердика) - множество сериозни пропадания на асфалта, дупки, пропаднали шахти. Считам за необходимо, ако не основен, то поне частичен ремонт да се направи на този натоварен булевард.

Улица в плачевно състояние

Улица Прибойница в квартал Горна Баня не е ремонтирана от както е направена.

Тротоари липсват, както и отводнителни приспособления,което води до течашта кал и пясък по улицата. От това, всичко през зимата замръзва. Улицата е непроходима както за живущите така и за почистваща та фирма. На пролет всичко е в огромни дупки. 

Улицата се нуждае от цялостно преасвалтиране със изграждането на необходимите Тротоари. 

Наскоро беше поставен шахта от Софийска вода, която така се беше заклинила от калта през зимата, че се наложи къртене и поставяне на нова. В момента там е и разкопана заради тези манипулации, без да има кой да го оправи.