Много лошо състояние на улицата

По цялата улица Дедеагач има огромни дупки. Откакто улицата е "двупосочна" разминаването на две коли е трудно, а след ежедневно уголемяващите се дупки понякога невъзможно. В допълнение от едната страна изцяло липсва тротоара. 

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

Улицата е в много лошо състояние

Асфалтът е с дупки и пропадания, за неравностите няма смисъл и да споменавам.

Улицата е в лошо състояние от години. Тротоари на места не са изграждани, а на други има жалки остатъци. Миналата година улицата беше затворена за ремонт на Топлофикация или Софийска вода и моментът беше идеален да се подмени асфалтовото покритие, но такъв устрем на мисълта е невъобразим за пилешките мозъци в общината.

Нека поне се позакърпят дупките, че избори идват.

Много лошо състояние на улицата

По цялата улица Дедеагач има огромни дупки. Откакто улицата е "двупосочна" разминаването на две коли е трудно, а след ежедневно уголемяващите се дупки понякога невъзможно. В допълнение от едната страна изцяло липсва тротоара. 

Улицата е в много лошо състояние.

 

 

Улицата е в много лошо състояние!

За трети път пиша аз, след като бях писал през март и през май тази година за оправяне на тази улица. Невъзможно е да се кара по нея, множество дупки и пропаднали шахти, както и липса на тротоари за пешеходците. Трябва цялостна реконструкция. Гледам и други хора са писали, кога ще предприемете нещо? Беше обещано още през март, а нищо не се случи. Улиците около тази ги ремонтирахте, тази я оставихте. Кога ще се ремонтира? Трябва да е НЕЗАБАВНО, преди зимата.

улицата е в лошо състояние с много дупки

улицата е в лошо състояние с много дупки

Много лошо състояние на улицата, множество дупки

На улица "Царево село" започвайки от бул. "Гоце Делчев" и чак до канала на ул. "Кюстендил" има множество дупки. Някои от тях са доста дълбоки. Улицата не е ремонтирана от поне 2 години и дупките единствено се уголемяват и множат, вече се и свързват в по-големи формации.

Същият е случаят и с една пряка на "Царево село" - ул. "Смърч" в частта й между ул. "Царево село" и ул. "Дойран". 

Целият квартал бихме били изключително благодарни, ако Общината изпрати екип, който да ремонтира гореспоменатите улици, за да продължим да плащаме данъците си с усмивка и да спрем да сме клиенти на автосервизите.

Предварително благодаря за вниманието и се надявам сигналът да бъде отразен!

Улицата пред бл.245 е в много лошо състояние, осеяня с множество дупки. Моля за спешни мерки.

много лошо състояние на улицата пред бл 5 в дупките са нахвърляни камъни моля вземете адекватни мерки ,

"Легнали полицаи" в много лошо състояние и огромна дупка на улицата.

Моля обърнете внимание на състоянието на улицата пред 14 СОУ! Легналите полицаи са в много лошо състояние и са за ремонт. След втория има огромна дупка.

По тази улица се движат много автомобили, превозващи учениците от училището!!!

 

Тротоар в много лошо състояние - кал, счупени плочки и неравност. Основен път да заведеш и вземеш детето до 43ДГ и близката 29 ДКЦ, пешеходците и в частност родителите с колички са на улицата