Коли, паркирани на тротоар

Всеки ден, служителките от туристическа агенция Lucky Holiday паркират автомобилите си на тротоара до приключване на работния ден. Едната от колите дори нощува там. Невъзможно преминаване с бебешка количка.

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили на пътното платно или тротоара в синя/зелена зона.

Липсващ тротоар по ул. Златните мостове, трафик на коли и хора, паркирани коли навсякъде

Неправомерно паркирани коли и от двете страни на локалното платно. Паркирани коли има и на включването към Цариградско

Непочустен, заледен тротоар и паркирани коли на тротоар

Тротоара пред блока никога не се чисти и цяла зима там е една единствена ледена пързалка. На всичкото отгоре, има опастност от падане на висулки. Пешеходците няма от каде другаде да минат, освен по леда под падащите висулки, защото остатака от тротоара е зает от спрени коли. Никаде няма знак, че това е паркинг. Помолих няколко пати, да бъде почистено и да се постави табелка, че спирането е забранено, ефект никакав. Като майка с малко дете, е абсолиутно невъзможно да мина от там с количка или пеша с детето.

Паркирани две коли на тротоар

Паркирани коли на тротоара на кръстовището на Ул. Проф. Иван Шишманов и Ул. Сопот в кв. Хаджи Димитър. Не може да се преминава от пешеходци, без да се ходи по улицата. 

Паркирани коли на тротоар

Паркираните коли на тротоара пречат на майки с деца свободно да се предвижват. 

Паркирани коли на тротоар

Здравейте,

С настоящото моля, да бъде бъде обърнато внимание на паркирането по тротоара на бул. Копенхаген 23А.

Общината беше така добра и посади дръвчета по продължението на трамвайните линии на 23ТМ, както и по продължението на бул. Проф. Цветан Лазаров. За съжаление, ситуацията пред бул. Копенхаген 23А е изключително плачевна. Колите са на тротоарите, няма къде да премине човек да си хвърли боклука до кофите, а какво остава за майка с количка (приложено съм показала нагледно със снимков материал). 

Булевардът е изключително натоварен, кварталът се разраства и тепърва ще става все по-опасно. В жилищната кооперация на бул. Копенхаген има детско училище за езици, както и ДКЦ. Къде да минават децата, болните хора и живущите? Моля Ви, посадете и пред нашия булевард дръвчета по тротоарите и сложете анти-паркинг устройства.

В непосредствена близост има навътре терен, точно пред бул. Копенхаген 23А, пред двете новопостроени кооперации, който преди беше отдаден на частно лице за платен паркинг, но вече не функционира и стои празен. До колкото ни беше казано, този имот е общински. Не може ли общината да го зарине с чакъл и да може да се ползва за паркиране?

Моля Ви, вземете мерки за това паркиране по тротоарите в ж.к. Дружба 2 като цяло, защото не се търпи.

Предварително Ви благодаря за отделеното време и внимание.

П.С. Типът на проблема е упоменат като §Неправилно паркирали автомобили в зелени площи§ с ясното съзнание, че тротоарът не е зелена площ, но ми се стори по-удачно от паркирали коли в синязелена зона, което път съвсем не е коректно за този сигнал.

Лилия 

Паркирани коли тротоар

Вече, повече от месец на новоизграден тротоар стоят паркирани коли

ПАРКИРАНИ КОЛИ НА ТРОТОАР

ПАРКИРАНИ КОЛИ НА ТРОТОРА ОТ КЪМ СГРАДАТА НА ИНТЕР КОНСУЛТ ОТ ЗАПАД  НА УЛ ИНДЖЕ ВОЙВОДА 7 ,НЕВЪЗМОЖНО ПРЕМИНАВАНЕ !!!!!!!!!!!

Коли, паркирани на тротоар

Всеки ден, служителките от туристическа агенция Lucky Holiday паркират автомобилите си на тротоара до приключване на работния ден. Едната от колите дори нощува там. Невъзможно преминаване с бебешка количка.

Паркирани коли на уличния тротоар

Постоянно паркирали коли на уличния тротоар - пешеходците са принудени да ходят по уличното платно