Липса на тротоар

Липса на тротоар от пазар Иван Вазов до Ред Апъл. Особено непроходимо е в частта до пазара - човек трябва да ходи по бул. Петко Ю. Тодоров или да мине през кръчмата. Навремето имаше поне парапет.

Моля, да се направи безопасен тротоар за предвижване на пешеходците.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Липсващи тротоари

Липса на тротоар, липса на канализация, липса на осветление, липса на нормални условия за пешеходци и автомобили.

Моля някой да си направи труда, да премине в дъждовно време от бул. Черни връх, по ул. Филип Кутев, за да установи дали е възможно!!!
Липса улично осветление, липсват тротоари или са разкопани или са целите покрити в трева/листа и кал ...
Не е възможно преминаването по време на дъжд, тъй като липсва и канализация и се получават реки и локви дълбоки на места по 20-30 см.

Разрушена пътна настилка,липса на тротоар,липса на улично осветление,липса на пътни знаци и маркировка

От началото на ул.Понор (започва от отбивката от ветеринарна клиника „Син Кръст“) до края и , както и ул.Професор Асен Киселинчев до отбивката при ул.Чардаците подхода е под всякаква критика.

1.На първо място пътната настилка е напълно пропаднала, с огромни дупки, в които спокойно може да проадне предната част на лек автомобил.Гъстотата и размерите им правят невъзможно безопасното разминаване на автомобили в тази отсечка,с което смятам реално се застрашават човешки животи.

2.Никъде по цялата описана по-горе отсечка няма изградени тротоари, а пешеходци не липсват.Това в комбинация с настилката, създава предпоставка за инциденти.

3.Никъде по цялата описана по-горе отсечка няма изградено и функциониращо улично осветление.

4.Никъде по цялата описана по-горе отсечка няма пътни знаци и маркировка.

5.В комбинация с всичко изброено по този маршрут ежедневно минават тежкотоварни камиони и строителна техника, които освен че затрудняват движението неимоверно, създават и условия за ПТП.

Моля да обърнете внимание и да вземете отношение по въпроса и то не само като изпратите 2 работници с кирки и лопати да запълнят дупките с чакъл.В 21 век мисля,че не е нормално хора, които живеят в къщи за милиони да се прибират по път, типичен за държава във война!!!

ЛИПСА НА ТРОТОАР, Липса на канализационни шахти, Локви и дупки

Уважаеми управници,

Настоящия сигнал е за липса на тротоари и отводняване по тази улица.

В настоящия момент улицата е много натоварена заради ремонта на ул. Президент Линкълн. Няма никакви условия за преминаване на пешеходци. Няма осветление.

Въпрос на време е да стане ПТП със загинали пешеходци.

 

Необезопасена стена, липса на тротоар, липса на указателна табела

В двора на Трамкар в момента се извършва абсолютно разрушаване на всички сгради.

Оградата (остатъка от стена), която така и така си беше опасна и до ден днешен не е обезопасена, дори просто с една лента да НЕ се преминава по тротоара (които е единствен там...).

Допълнително, тъй като това е единствения тротоар - а от другата страна на улицата е... кал, дупки и наспирали коли, то следователно няма къде да се минава ВЪОБЩЕ.

И трето - липсва всякаква информация, какво се случва там в момента. Няма информационна/указателна табела.

Липса на асфалт по улицата и липса на тротоар

Здравейте,

Милата година подадох сигнал и ме уверихте че улица "Стоян Камбарев" (перпендикулярна на Никола Габровски) ще бъде включена в плана за алфалтиране през 2017 година. До този момент няма никакво наличие за това. Моля да ми кажете кога конкретно ще бъде асфалтирана след като повече от 10 години никога не е била.

Липса на отстояние от строеж и липса на тротоар

Здравейте,

Според мен строежът, който виждате от снимките вдясно, не е законен, тъй като няма нужното отстояние до съседната сграда. Няма предпоставка за тротоар и за улица.

 

Моля да направите проверка.

 

Поздрави!

Ремонтна дейност на тротоара без обезопасяване, липса на достъп до 2 паркинга и съответния тротоар, липса на информационни табели и легитимация на фирмата. Всичко това без предупреждение!

Липса на тротоар / заведение ползва тротоар за паркинг

На ул.Добри Христов между ул.Смилица и ул.Кюстендил няма никакъв тротоар и пешеходците се налага да вървят по пътното платно, което е сериозна предпоставка за злополуки. От страната на пицария "Съседите" би могло да се направи тротоар, но там се използва от заведението, като паркинг и преминаването е невъзможно, когато отворят и клиентите се паркират пред него (снимка 1 и 2). От другата страна на улицата пък изобщо няма тротоар (снимка 3)

Разрушена настилка на тротоар и липса на тротоар

На улица "Дечко Йорданов" в участъка между ул. "Родопски извор" и ул. "Дойран" тротоарът от едната страна на улицата е напълно разрушен, а от другата не е изграждан. Единственият начин на придвижване на пешехотците е по пътното платно. Моля, за изграждане на тротоар поне от едната страна на улицата, тъй като движението в този участък е опасно особено за възрастни хора, деца и майки с колички.

Нарушена настилка на тротоар и липса на тротоар

Настилката на тротоара на кръстовището на ул. "Голо бърдо" с ул. "Кап. Тодор Ночев" е нарушена. След като бяха поставени колчета за целите на Зелената зона не се предприеха никакви мерки за въстановяване на нарушената настилка на тротоара. Нека бъдат създадени нормални условия за преминаване по тротоарите за пешеходците, а не само да се осигуряват условия за паркиране на автомобилите в района.