Паркирана на тротоара кола. Пречи и на подход към паркинг

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили в зелени площи или на тротоара извън синя/зелена зона.

Паркирана на тротоара кола. Пречи и на подход към паркинг

Паркирана на тротоара кола, така че да пречи максимално!

Паркирана на тротоара кола, така че да пречи максимално!

Паркирана кола на тротоара

На спирката в Младост блок 43 има кола която постоянно паркира на тротоара.Спирката е тази която е в посока хотел метрополин.

Неправилно паркирана кола на тротоара

Собственикът на тази кола е паркирал на тротоара.Нито може да се мине с чанти за багаж,камоли майка с количка.Трябва да заобиколим колата ,да минем по улицата (пътното платно)...моля обърнете внимание!

Паркирана кола на тротоара до трафопост

Автомобил Volkswagen тъмносин с рег. номер CA1054AK е паркиран върху тротоара плътно да трафопоста на блока, което изцяло пречи за преминаването на пешеходци и детски колички, както и блокира обслужването на трафопоста, което може да доведе и до сериозни последствия при недай си Боже авария в трафопоста! Колата не се мести и стои паркирана там повече от месец. Почти съм сигурен че не е в движение и е собственост на близкия сервиз.

Неправилно паркирана кола на тротоара

Паркирана на тротоара кола, която очевидно не е в движение

Редовно паркирана кола № СВ4977ВМ на тротоара в локалното пред автосервиза

Редовно паркирана кола №СВ4977ВМ на тротоара в локалното преди автосервиза

Паркирана кола

Здравейте!

Сигналът е по повод МПС с регистрационен номер ЕН3691АР, която стои безстопанствена и не се ползва повече от 4 години и заема място за паркиране и на без това оскъдните места в района. 

Паркирана боклукчийска кола

На 10.11.2018 г. от 7.30 ч. до 11.15 ч. боклукчийска кола беше паркирана между вх. А на бл 525 и бл. 526 в ж.к. "ВРЪБНИЦА 1". Моля да извършите проверка!