Дълбока дупка

Образувала се е много дълбока дупка на границата м/у двата типа настилка. Улицата е еднопосочна и дупката се вижда много трудно откъм посоката на приближаване към нея. Опасност от поражения по автомобилите, особено в тъмната част на денонощието.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

дълбока, отсечена, напречна на цялото платно дупка, с размери на дълбока канафка, препречва целия път

улица Проф. Йордан Иванов е пътна артерия към целия квартал, в който в пряка близост има две детски градини, вече има изградени затворени комплекси с блокчета и редови къщи, районът е гъсто и четирисезонно населен, не е вилна зона, въпреки наименованието си. Посочената траншея пресича цялата улица напряко и вече не може да бъде преодоляна дори на първа скорост с лек автомобил. повечето майки носят децата си на ръце от дупката до детските градини, поради невъзможност да се предвижат с автомобил.

Дълбока дупка, в съседство по-малка дупка, в средата на кръстовище

Дълбока дупка, получена от разместване на паветата, през кръстовището минават автобуси на МГТ, които допълнително разширяват дупката, затруднява преминаването през кръстовището

Дълбока дупка

Дълбока дупка.

Дълбока дупка!!!

Страшно дълбока дупка на улицата, трудно се заобикаля и шофьорите са просто обречени.

Дълбока дупка

Дълбока дупка на ул. „акад. Румен Цанев“ преди кръстовището с ул. 413-та, в посока ул. Филип Аврамов

Дълбока дупка

На посоченото място има дълбока и дълга дупка на пътното платно. Преминаването е доста трудно. 

Дълбока дупка

При преминаване на кръстовището на бул. цар Борис III и ул. Владайско въстание, което е единствения път към училище "Увекинд" винаги се пропада в дълбока дупка, която се намира на пътното платно. След зимата, дупката става още-по дълбока.

Дълбока дупка

Дълбока дупка