Нужда от третиране на площи

Нужда от спешно третиране на зелените площи  при бл. 47, 48 и 49. Там има детска площадка и ежедневно на нея играят множество деца.

Публикувано в категория Екология. Зелена система - Наличие на гризачи (плъхове), насекоми (комари, оси) и др., както и искания за третиране на площи

Нужда от третиране на площи

Нужда от спешно третиране на зелените площи  при бл. 47, 48 и 49. Там има детска площадка и ежедневно на нея играят множество деца.

Неокосени зелини площи и нужда от третиране срещу бълхи

Моля зелените площи около блок №38 в жк.Красна поляна  да бъдат окосени и третирани срещу насекоми и др.

Спешна нужда от косене и третиране на тревните площи срещу кърлежи

Неокосена трева, спешна нужда от третиране на зелените площи на детската площадка

Детската площадка в двора на 72 ОУ Христо Ботев не е поддържана, тревата не е косена от миналото лято и не е третирано срещу кърлежи. Тревата вече достигна височина повече от 1м.

Четирима души с кърлежи на детската площадка зад блок 34. Има нужда от повторно косене на тревните площи и спешно третиране срещу кърлежи!

Трима души с кърлежи на детската площадка зад блок 34. Има нужда от повторно косене на тревните площи и спешно третиране срещу кърлежи!

Спешна нужда от третиране против кърлежи

Между бул. Ситняково, ул. Калиманци и ул. Черковна има 3 градинки, които не са пръскани против кърлежи. След всяко посещение на градинките, домашни кучета и дори деца се прибират с кърлежи.

Третиране на площи

Моля да се окоси околоблоковото пространство откъм предния вход. Да се напръска срещу кърлежи. 

Третиране на площи

В парк "Св. Св. Петър и Павел" има кърлежи. Моля, зелените площи да се обезпаразитят!

Третиране на зелени площи.

Неокосени зелени площи в училищен двор. С молба за третиране на зелените площи срещу кърлежи и гризачи на 106 ОУ "Григорий Цамблак".