Невъзстановена пътна настилка

След извършени ремонтни дейности от фирма "Ивкомплект" ЕООД през м.11.2018 г. - м. 03.2019 г. по ул. "Емилиян Станев" от пресечката с ул. "Асен Иванов" до пресечката с ул. "Ивайло Петров" не бе възстановена пътната настилка до първоначалното състояние на пътя / асфалт/и в момента при преминаването на превозни средства по улицата вдига огромно количество прах. Моля столичен район Триадица да упражни контролните си фукции, след като възлага поръчки на външни инвеститори и нека бъде обяснено от компетентният орган как ще се реши проблемът.  

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Невъзстановена пътна настилка/тротоар след извършени ремонтни дейности

Невъзстановена пътна настилка

  Преди около две седмици "Софийска вода" извърши ремонт на ул."Момина сълза"22 в с.Владая. След ремонта изкопът беше затрупан само с пръст, която след всеки дъжд се разтича по улицата. Моля да бъде възстановена пътната настилка!

Невъзстановена пътна настилка.

Невъзстановена пътна настилка след ремонтни дейности на "Софийска вода". Изкопът е затрупан само с чакъл, не е положен асфалт. Намира се в близост до кръстовището на ул. "ген. Паренсов" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Невъзстановена пътна настилка

На ул.Григор Начевич,точно до Софийски герой има дупка след ремонт,която вместо асфалт е запълнета с павета.

Невъзстановена пътна настилка.

На бул. "Симеоновско шосе" № 24 на пешеходна пътека, вече три дни седят дупки посипани с чакъл и не се асфалтират. На мястото е извършен ремонт, най-вероятно от Софийска вода и след приключването изкопите са запълнени само с чакъл без да се асфалтира. На мястото и от двете страни на улицата има спирки на градски транспорт и на тях постоянно стоят хора, които могат да пострадат от хвърчащите камъни с които са запълнени изкопите, защото при преминаването на автомобили хвърчат камъчета навсякъде. Молим, спешно пътната настилка да бъде възстановена за да не пострада някой!

Невъзстановена пътна настилка

По сигн. соа17-кц01-11895/01.01.2017 г. са започнати ремонтни дейности. От седмица има застой. Дупките не се запълват с асфалт и се уголемяват. Преминаващите автомобили често задират паркиралите автомобили.

Невъзстановена пътна настилка

На ул. Мала кория в кв. Княжево.След извършен ремонт за прокарване на кабел от ЧЕЗ,пътната асфалтова настилка не е възстановена.На пътното платно е оставена неизвозена пръст,която при валеж се свлича на улицата.

Невъзстановена пътна настилка

На кръстовището на бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Проф. Иван Странски" миналия петък са извършени ремонти работи. Участъка е запълнен с чакъл, който е хлътнал и се е образувала дупка. Колите я заобикалят и се получават големи задръствания. Образуват се тапи. 

Невъзстановена пътна настилка

  На ул."Филип Кутев" при пресечката с ул."Флора Кънева", пътната настилка не е възстановена след извършена изкопна дейност (вероятно за полагане на кабел). 

Невъзстановена пътна настилка

На 30.03.2015 г на ул." Студен кладенец" №7 се извършиха изкопни работи с ширина 4м , който е запълнен с пръст . След валежите на 01.04.2015 г. се оформи дълбока дупка с опасност от ПТП.

Невъзстановена пътна настилка.

След ремонт не е възстановена пътната настилка пред бл.401 в ж.к."Овча купел"