Не работещо електронно табло на градски транспорт

Електронното табло на ул Ал Жендолов не работи от близо седмица. 

Публикувано в категория Пътна сигнализация - Неработещи виртуални табла на спирки на градския транспорт

Не работещо електронно табло на градски транспорт

Електронното табло на ул Ал Жендолов не работи от близо седмица. 

некачествено свързване на информационно електронно табло за градски транспорт

Начина по който е свързано електронно табло на градски транспорт на спирка с код 0483 (Гара Горна баня) изглежда притеснително. Таблото е свързано с кабел, които е спуснат от най-близкия стълб. Разстоянието е голямо и съответно кабела е прикрепен първо към вече опънати кабели за електрическата инсталация. След това кабела се спуска към таблото. Освен това кабела за захранване на таблото явно е твърде дълъг и затова е странно намотан на самата рамка на таблото. Подобно изпълнение изглежда небрежно, немарливо и е предпоставка за инциденти. Прилагам и снимки, които да илюстрира ситуацията.

Моля да се ревизира начина, по който е свързано това табло. Както и да се предвиди начин за по-чисто изпълнение на свързването, по подобие на повечето други подобни табла.

стълб с електронно табло на градски транспорт в неустойчиво състояние

На спирката на тролей 11, преди паметника Левски в посока СУ има електронно табло на градския транспорт, което изглежда като изтръгнато от бетона и закрепено криво-ляво обратно, не съм пробвала колко е устойчиво, но част от бетона, с който е било прикрепено е останал върху металния стълб и в момента стърчи над нивото на тротоара

Не работещо табло за градски транспорт

На спирка 1825 текстът показващ се на електроното табло не преминава по дължината на цялият ред.

Не работещо електронно табло

Електронното табло на спирка 1059 (Метростанция Сливница) на автобусния транспорт не функционира от дни.

НЕ работещо електронно табло

Елактронното табло на спирка 1751 (ПП УСПЕХ) не работи.

Неработещо електронно табло на Градски транпорт

Електронното табло на спирка при "бл. 32 ж.к. Овча купел 2" не работи както трябва и половината информация, която то показва е почти невъзможно да бъде прочетена.

Счупено електронно табло на градския транспорт

На спирката на автобуси 294, 280 има ново електронно табло. Но то вече е счупено. Има голямо изкривяване по средата, дисплея е изкъртен и дъждът навлиза директно в електрониката. Нужен е спешен ремонт или поне спиране на ел. захранването, за да се ограничат щетите.

монтиране на електронно табло на градския транспорт

Моля да бъде монтирано електронно табло на градския транспорт. Днес чаках тролей №9 в продължение на 20 минути на спирката в подлеза "НДК-Графити" от 8.28 до 8.50. Искрено се надявам, че липсата не ел.табло в подлеза на НДК не е умишлена. Като редовен пътник по тази линия, заплащам цената на абонаментната карта и бих искала да получавам нормална услуга за тази цена, а не настинка от висенето в мръсния и студен подлез. Ако имате претенции, че София е европейска столица трябва да предлатате качествен и редовен транспорт, както е в другите европийски градове, а не просто да събирате такси за неевропейския транспорт!

Развалено електронно табло на градския транспорт

Дисплея на таблото е за смяна. Това е спирка номер 0554, Държавна Печатница