ул. Луи Айер - тясна, без тротоари, но с дупки!

По тясната ул. "Луи Айер", в района от ул. "Тодор Каблешков" в посока "Околовръстен път":

1. НЯМА тротоари;

2. ИМА дупки;

3. НЯМА изградени навеси и не са поставени електронни табла на спирките на автобус 65 .

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Липсващи тротоари

ул. Луи Айер - тясна, без тротоари, но с дупки!

По тясната ул. "Луи Айер", в района от ул. "Тодор Каблешков" в посока "Околовръстен път":

1. НЯМА тротоари;

2. ИМА дупки;

3. НЯМА изградени навеси и не са поставени електронни табла на спирките на автобус 65.

Тясна улица за натовареността й, без тротоари, нуждае се от разширение

ул. Прохлада и ул, Маринковица в очертания участък са изключително натоварени с движещите се автомобили по тях. Използват се не само от живеещите в района, но и от многобройните коли пътуващи за Перник всяка сутрин и вечер, които заобикалят задръстването на бул. Цар Борис 3 и Околовръстния път.

На ул. Маринковица редовно има паркирали автомобили, които затрудняват движението. Тротоарите са блокирани от автомобили, които зареждат магазина Фантастико. Моля за осъществявне на контрол над многобройните неправилно паркирани автомобили.

ул. Прохлада в очертания участък е стръмна и тясна, без изградени тротоари! Моля ул. Прохлада да се разшири в учертания участък и да бъдат изградени тротари на нея.

 

Масово Паркирали автомобили на кръстовище, тясна двупосочна улица и тротоари.

 "Милевска планина" е тясна и двупосочна улица и на нея се намират входовете на Детски развлекателен центур, Солна стая, Фитнес Клуб Коффит. Посетителите на посочените заведения паркират на Тротоара, Кръстовището, и тясната двупосочна улица въпреки наличните знаци, разчитайки, че през почивните дни няма кой да ги санкционира или да евакуира автомобилите им. Паркиралите автомобили  затруднват и дори възпрепятстват движението на автомобили и пешеходци и възпрепятстват входа и изхода от подземните паркинги. Създават се и предпоставки за сериозни ПТП. Переодичните акции на инспекторите  дават резултат само за момента на тяхното присътствие. Изградената Рампа  пред фитнеса  и липсата на колчета способстват за паркирането на тротоара. 

Тясна уличка с опасни завои и разрушен отводнителен канал, липса на тротоари

На ул. Бяла Река в отсечката от ул.Витошки камбани до ул.Зефир има 4 много опасни завои, при който няма никаква видимост. Със все по-голямото застрояване започнаха да стават опасни катастрофи. Същата улица през делничините дни е запълнена от паркирани коли на служителите от Хюлет Пакард, Бизнес парк. В момента там се изгражда огромен жилищен комплекс Гарнтиж Парк, който след завършването му ще натовари тесните и криви улички.

Освен това по тази уличка няма предвидени тротоари, не само това беше разрушен и завладян отводителния канал, който беше изграден с плочи по протежение на улицата.

Общината преди да даде разрешение за строеж трябваше да изправи улицата и да задължи сроителите да се съобрази с тези изисквания. 

Ще се получи както вече става в новите квартали- няма улуци, няма тротоари и т.н.

 

Липсва улично осветление от магазин Лидъл на ул Тодор Каблешков по улица Луи Айер на юг до моста над река Боянска бара. Адреси улица Луи Айер от номер 61 до номер 79.

Цялата улица Луи Айер е в дупки

Цялата улица Луи Айер е в дупки

Множество дупки по улица „Луи Айер“

Множество дупки по улица „Луи Айер“.

Моля да се предприемат нужните действия по отстраняването им

 

Големи дупки на улица Луи Айер

Пред блок 113 на ул. Луи Айер има няколко големи дупки, които се уголемяват с течение на времето. Моля да бъдат запълнени

Множество дупки на тясна улица.

Дупките са поне 10 и пречат на движението!

Множество дупки на тясна улица.

 

 

На 18.05.2015, подадох сигнал (Сигнал №6647) за множество дупки на ул. Земеделска 7.  Вече 2 месеца минаха и дупките не са запълнени!