Опасна шахта

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Счупени или липсващи капаци на шахти

Опасна телефонна шахта + изхвърлена телефонна шахта след ремонт

Телефонната шахта на тротоара, на кръстовището на бул. "Царица Йоанна" и "Панчо Владигеров", точно срещу магазина за дрехи и на стотина метра от метрото, има опасна телефонна шахта, с дупка в нея с размерите на човешки крак. Моля да бъде подменена преди да има инцидент.

На метри от нея, зад електрическите съоръжения до светофара, има захвърлена телефонна шахта след ремонт.

Моля проблемите да бъдат отстранени.

Лек ден!

Опасна шахта

Опасна шахта на тротоар.

Опасна шахта

Капакът на шахтата се завърта вертикално и в шахтата може да попадне човек или кола.

Опасна шахта

Здравейте,

 

точно преди спирката на автобус 111 в посока "Младост 1" има една шахта с бетонен капак, който е повреден и пружинира доста заплашително, като пред счупване. Почти сигурно при стъпване на по-тежък човек отгоре ще пропадне. Надявам се съобщението да се предаде на отговорните за това хора, виждал съм че аварийните екипи реагират адекватно.

 

Поздрави!

Опасна шахта

Опасна шахта

Пропаднала шахта на тротоара.

Опасна шахта

Опасна шахта

Опасна шахта с два хлътнали и клатещи се капаци.

Опасна шахта

Здравейте,

Искам да сигнализирам за опасна шахта в Буката (или както е известна в квартала Мадарската градинка) на бул. Прага. Днес, около 18:15 часа  синът ми на 7 години, стъпи без да забележи върху капака на шахтата зад чешмата. Капакът, който не е закрепен по никакъв начин, се накланя и детето пропада в шахтата. Ужасен започна да вика и няколко майки хукнахме към него. Тъй като е висок беше успял да стъпи на пръсти върху полипропиленовата тръба и се държеше с ръце, за да не пропадне по-надолу.

Децата не играеха там, а само минаваха. Капакът се намира по средата на алеята за излизане от градинката. Ако беше стъпило някое от по-ниските деца не знам какво щеше да се случи.

Опасна шахта

Липсващ капак на шахта.