Нужда от съдове за отпадъци, контейнери на булевард „Черни връх“ №102.

Нужда от съдове за отпадъци на булевард „Черни връх“ 102. Сградата е нова и няма контейнери. Моля да ни информирате каква е процедурата за получаването им.

Публикувано в категория Сметосъбиране и сметоизвозване - Подмяна на съдове за отпадъци

Нужда от съдове за отпадъци, контейнери на булевард „Черни връх“ №102.

Нужда от съдове за отпадъци на булевард „Черни връх“ №102. Сградата е нова и няма контейнери. Моля да ни информирате каква е процедурата за получаването им.

На кръстовището на булевард „Черни връх“ и булевард "Свети Наум" след катастрофа липсват парапетите.

На кръстовището на булевард „Черни връх“ и  булевард "Свети Наум" след катастрофа липсват парапетите от страната на хотел "Хемус". Мантинелите са захвърлени на тротоара, моля за възтановяване, благодаря.

Паркиране на булевард Черни връх

Поредният паркирал небрежно на бул. Черни връх, срещу Сграда "Сивен"/Лидъл

Неправилно паркиране по булевард черни връх

По цялата дължина на бул."Черни Връх" от бул."Никола Въпцаров" до пресечката с Кишинев и от двете страни за движения денонощно са паркирали коли при наличието на знак В27 "Забранени са престоят и
паркирането". Те затрудняват много движението в пиковите часове. Въпреки ремонта и разширяването на бул."Черни Връх" тези нагли шофьори допринасят за получаването на големи тапи на кръстовището на кошарите. Трябва да се вземат мерки и да се респектират и контролират постоянно!  

Шахта без решетка на булевард Черни Връх

Наличие на дъждоприемна шахта леко запушена без решетка в оказаната локация. 

Шахти запушени Булевард Черни Връх

От метеостанция Джеймс Баучер след улица Елин връх в посока Н.Вапцаров има 3 броя запушени шахти до светофара; от който в обрарна посока има 1-2 броя, на мястото където самосвали изсипваха бетон по време на строежа на метрото към метростанция Витоша

Паркирани коли на булевард черни връх

Целият участък е забранен за паркиране, но целодневно има паркирани коли на булеварда. Пътното платно се стеснява до една лента и се образуват огромни задръствания. През последните години многократно съм подавал жалби, но липсва дори отговор какво остава за някакви действия. Очакваше се с въвеждането на зелена зона проблема да се реши, но уви - нарушителите продължават да си паркират а служителите на ЦГМ съсвсем спокойно ги подминават и нямат никакво намерение за санкции. Контролът очевадно е избирателен. Редно ли е контролът да важи само за определени коли и кой решава кои са те?

Не светят голяма част от лампите по булевард „Черни връх“

Не светят голяма част от лампите по булевард „Черни връх“ в посоченият на картата участък.

Постоянно се извършва непозволен ляв завой на бул. Черни Връх към ул. Димитър Хаджикоцев и към локалното на бул. Черни Връх

Постоянно се извършва непозволен ляв завой на бул. Черни Връх към ул. Димитър Хаджикоцев и към локалното на бул. Черни Връх, което е изключително опасно. Също от горната страна на локалното на бул. Черни връх, коеото е еднопосочно навлизат коли, когато не им се направи път, стават агресивни.

ТОТАЛНО ЗАЛЕДЕН БУЛЕВАРД ЧЕРНИ ВРЪХ ЗАЩОТО НИКОИ НЕ ЧИСТИ ИЛИ ОСОЛЯВА

ТОТАЛНО ЗАЛЕДЕН БУЛЕВАРД ЧЕРНИ ВРЪХ ЗАЩОТО НИКОИ НЕ ЧИСТИ ИЛИ ОСОЛЯВА