1 контейнер не стига

На адреса има само един контейнер за боклук, който е недостатъчен.

Публикувано в категория Сметосъбиране и сметоизвозване - Подмяна на съдове за отпадъци

1 контейнер не стига

На адреса има само един контейнер за боклук, който е недостатъчен.

Прахолякът е нетърпим, стига да 5 етаж

Прахолякът е нетърпим, стига да 5 етаж. Защо пак остана улицата разкопана ? Защо пуснахте движението след като не е възстаноена настилката ? Елате да постоите само 15 мин, невъзможно е дишането. А ние сме длъжни да го търпим денонощно. Ше викаме лаборатория за измерване на запрашеността както и БТВ и НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, да се види как се прави вече 3 та година "планов" ремонт на  центъра на София.

Зелените площи са унищожени от непрестанно паркиране стига наглост

Улиците не са почистени и боклука вече е по улицата . СТИГА ДО БУЛ. БЪЛГАРИЯ.....

На ул. Ралевица,  ул. Боянско езеро и ул. Бели брези № 1, където има детска градина и читалище Виделина  - Бояна не е направено снегопочистване и не са извозени контйнерите за смет.

Спирконавесът на Полиграфическия комбинат е опасен, тъй като стига до ръба на пътното платно

Навесът е изключително опасен и е въпрос на време там да стане инцидент с човек, който би излязъл на пътното платно. Моля за подмяната му с безопасен.

Детските площадки и градинките са в занемарено състояние. Тревата на места стига до над 50 см, бум на кърлежи.

С настъпване на пролетта и хубавото време, градинките в кв.Бенковски от желана дестинация на децата ни и кучетата ни, започнаха да се превръщат в места за избягване, защото са в неподдържан вид. Тревата достига с височина над 50 см на места, има страшно много кърлежи, засичат се и по кучетата след кратък престой в градинките или по децата след игра на катерушките. От името на целия квартал, много молим за съдействие от столична община, за да има къде да играят нашите деца. Косенето на площите както и пръскането срещу вредители би било добре 

Сигнал №134855/ СОА19-КЦ01-7914/ 18.02.2019 15:53:31 каква възможност??? хайде стига празни приказки

Счупен контейнер за смет и непочистени боклуци около контейнер

Контейнерът на посоченото място е без едно колело и го подпират на тротоара, за да не падне. А ако падне върху някое минаващо дете? Също така зад и около контейнерите не се чисти, има много изпадали боклуци.

Ако не възнамерявате да отречонтирате релсите на трамвая,то поне ограничете скоростта им!!!В момента,не стига че тропат и домовете ни вибрират,ами преминавайки активират и алармите на колите!!!!!!!!

Улицата зад бл 201 в ж.к. Красно село бе асфалтирана,но новият асфалт стига до средата на улицата.Така ли е заложено по план за изпълнение ?