Смяна на капак на шахта

Моля да се да направи оглед на шахта до трафопоста и по възможност тя да бъде ремонтирана. Капакът се е надигнал и в шахтата, в която има кабели, влиза вода. Живущите се притесняват, че може да се получи късо съединение, а самите кабелите минават през покрива на гаражите. Моля за спешни мерки за подмяна на капака и оглед, поради климатичните условия в момента. 

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Счупени или липсващи капаци на шахти

Смяна на капак на шахта

Моля да се да направи оглед на шахта до трафопоста и по възможност тя да бъде ремонтирана. Капакът се е надигнал и в шахтата, в която има кабели, влиза вода. Живущите се притесняват, че може да се получи късо съединение, а самите кабелите минават през покрива на гаражите. Моля за спешни мерки за подмяна на капака и оглед, поради климатичните условия в момента. 

Непоносима миризма след смяна капак на ревизионна шахта .

  Преди повече от месец беше извършен частичен ремонт на асфалтовото покритие на ул. Равнище , в частност пред номерр 1 и 4 , кв. Горна Баня . По време на ремонта беше сменен капака на ревизионната шахта на уличния канал / отходни , битови води / . На шахтата поставиха капак с дупки / дъждоприемен / . В резултат миризмата от канала е постоянна и непоносима - даже преминаващите по улицата се възмущават , а какво остава за постоянно живеещите ... Капака и леглото му са поставени в най-високата част и при дъжд две огромни локви са встрани от него и няма приемане на дъждовни води .

   Моля , заменете капака с такъв без дупки .

Смяна на решетка на шахта без да е почистена калта

Здравейте, 

пиша Ви и прилагам снимка за ремонт извършен в изминалите няколко дни, при който бяха подменени решетките на шахти към наскоро ремонтирана детска площадка, но без да бъдат почистени шахтите от натрупаната кал и листа. Шахтите са почти плътно запълени и в следствие основната им функция да поемат вода е компроментирана. Инвестицитя да бъдат подменени старихте решетки е чудесна, но какъв е смисъла, щом шахтите остават задръстени и запушени. Явно е необходим качествен контрол от страна на гражданите, тъй като такъв напълно отсъства от страна на изпълнителите!

шахта с повреден капак или по скоро подменен капак

На улица улица „Епископ Евгени Босилков“ срещу толатената на пазара част от капак на шахта е повреден или подменен 

изглежда като истински, но след стъпване върху него пропаднах

за мой късмет имам само сериозни натъртвания повърхностни рани 

от приложените снимки ще видите как изглежда шахтата след като капака се обърна

какво има в шахтата - някакъв уред - водомер, предполагам на Софийска вода  

снимка от дистанция, къде е разположена шахтата 

за съжаление установих че не мога да ви прикача другите снимки

4МВ е много малко 

но пак се вижда какъв е резултата от съпването  

Разбит капак на бетонен капак на шахта

Здравейте,

На тротоара точно до светофара на кръстовището на бул. "Драган Цанков" и ул. "Васил Калчев", от страната на Литекс Тауърс и близо до спирката на градския транспорт има разбит бетонен капак на шахта през която минават различни кабели. Шахта вече цяла седмица е непокрита и създаба опасност за всички пешеходци, които пресичат на светофара. Моля за подмяна на капака на шахтата.

Липсващ капак на дъждоприемна шахта. Освен това едната шахта е запушена.

Липсващ капак на дъждоприемна шахта. Освен това едната шахта е запушена.

Дъждоприемните шахти за двойки. Едната е свързана с канализацията, а другата с първата. Прави впечатление, че шахтите не свързани с канализацията са запълнени с кал и поради това са запушени.

Липсваща решетка на водосъбирателна шахта. Пробит капак на бетонна шахта

1. Липсваща решетка на водосъбирателна шахта - платно

2. Пробит капак на бетонна шахта - тротоар

Липсващ капак на дъждовна шахта. Същата шахта е и задръстена с боклуци.

Участък с множество дупки, липсващ капак на шахта и пропаднала настилка пред друга шахта

По протежението на ул. 306, както и на кръстовището между ул. 306 и ул. "Матей Преображенски" има множество нарушения в пътната настилка. Има множество дупки, затрудняващи свободното движения на превозни средства, както и една шахта без капак на ул. 306, и силно пропаднала настилка пред друга шахта пак на ул. 306.


На тротоара по протежението на ул. 306 от страната на блок 333 има остатъчни следи от дейност вероятно на водоснабдително дружество, поради които тротоарната настилка е в лошо състояние и е неудобна за преминаване на майки с детски колички.

Разяден капак на шахта, полуразрушена шахта, дълбока дупка

Капаците на шахтата до тротоара и до стълба с осветлението са разядени. Стената на шахтата от страната на пътното платно е частично разрушена и продължава да се руши заради тежката техника, която минава непрекъснато. Зейнала е дълбока дупка точно до счупеното място.

Моля за спешна и пълна поправка, поради висок риск от инциденти, както с пешеходци, така и с превозни средства!