Запълнена дупка с плочки

На кръстовището на ул. "Златишки проход" и бул. "Петко Ю. Тодоров", след ремонт, направен от Софийска вода, изкопът беше запълнен с плочки.

Моля да бъде направена проверка на ремонтираният участък и пътната настилка да бъде качествено възстановена.

Публикувано в категория Други - Други

Запълнена дупка с плочки

На кръстовището на ул. "Златишки проход" и бул. "Петко Ю. Тодоров", след ремонт, направен от Софийска вода, изкопът беше запълнен с плочки.

Моля да бъде направена проверка на ремонтираният участък и пътната настилка да бъде качествено възстановена.

Дупка запълнена с тротарни плочки, защото иначе няма минаване!

Дупка като езеро, запълнена с тротоарни плочки, защото иначе улицата е непроходима.

Недовършен тротоар на улица Елисавета Багряна и запълнена дупка с тротоарни плочки

Не е ремонтирана последната част от тротоара на улица Е. Багряна-тази непосредствено при връзката с улица Гео Милев, пред 93 СОУ. Също така при пресечката на ул. Багряна, и алеята без име-пред 93 СОУ някой е разкопал улицата, и вместо с асфалт дупката е запълнена с тротоарни плочки.

Пътната настилка в най-лявата лента е запълнена с камъни/плочки/павета

Трябва да се възстанови асфалтовият път след ремонта...

некачествено запълнена дупка

Дупката е запълнена с нещо, но некачествено и пак хлътва надолу и след няколко месеца пожението ще е същото. Моля да се изреже и запълни с асфалт както би трябвало. 

Некачесвено запълнена дупка

Преди около две седмици имаше ремонт на пътната настилка на бул. Ситняково точно на светофара за ляв завой и тогава беше запълнена една дупка, която се намира на ъгъла на ул. Гълъбец, точно преди бул. Ситняково. Вчера минавайки оттам забелязах, че дупката е запълнена само наполовина. Незнам каква е причината, но не смятам за нормално да се замазват дупки наполовина!!! Аз не съм експерт по ремонт на пътната настилка, но вероятно така запълнена, при няколко проливни дъждове - няма да издържи дълго дори и половината, която е заплънена с нов асфалт.

Моля да бъдат предприети адекватни мерки за контрол на ремонтните дейности и за дозапълване на дупката!

Некачествено запълнена дупка

През месец ноември беше извършен извънреден ремонт на канализационната мрежа между блоковете 35 и 19 в кв. Западен парк. Няколко дни след ремонта разкопаната дупка беше запълнена с асфалт. В рамките на около месец обаче кръпката пропадна, в нея се събира вода, която не изтича по естествения наклон на улицата, а влиза в отворилите се фуги между новия и стария асфалт. За този месец кръпката пропадна с 4-5см. Освен снимките, разполагам и с видео, което системата Ви не ми дава да кача, затова прикачам линк към Youtube: https://youtu.be/I5jNT7KbwO0

Некачествено запълнена голяма дупка.

Некачествено запълнена дълбока и широка дупка, на десния завой, в дясната лента, в посока от бул. "Никола Габровски" към Семинарията. Опасност от инциденти.

Вече съм подавал сигнал по същия повод, преди дупката да бъде некачествено запълнена. 

Дупка, запълнена само с пясък в центъра

На ул. Св Климент Охридски, на посоченото място или в близост се намира дупка, която е запълнена само с пясък и седи така от много време. Не само, че е безобразно грозно, а и след дъждове се изравя-скоро ще бъде трап. Моля, асфалтирайте я.

Огромна дупка запълнена на пътното платно

Огромна дупка запълнена на пътното платно, запълена с камъни.