Неподходящо време за сметоизвозване

Между 10 и 11 часа не е най-подходящото време за извозването на боклука.

Публикувано в категория Сметосъбиране и сметоизвозване - Неизвозени по график съдове за отпадъци

Сметоизвозване в неподходящо време

  В ж.к."Манастирски ливади" - запад, сметоизвозващата фирма минава между 7 и 8 ч., което създава изключително затруднение на живущите. Улиците са еднопосочни и се образуват големи задръствания, тъй като това е времето, в което всички излизат за работа.

Неподходящо време за сметоизвозване

Между 10 и 11 часа не е най-подходящото време за извозването на боклука.

Сметоизвозване в неподходящо време

Сметоизвозващ камион предизвиква голямо задръстване, събирайки контейнерите пред "Хепи" в час пик (8:20 часа). Същото положение е било и на ул."Солунска" и ул."Дякон Игнатий" в 8:45 часа. Молбата на гражданката е тази дейност да не се извършва в пиковите часове.

Задръстване поради сметоизвозване в неподходящо време

По цялата ул."Алабин" в 19:30 часа има задръстване, предизвикано от сметоизвозващ камион. Гражданката моли тая дейност да не се извършва в час пик, когато хората се прибират от работа.

Сметосъбиране в неподходящо време

Всеки път сметосъбиращият камион, движещ се от бул."Хр.Ботев" по ул."Солунска" в посока ул."Граф Игнатиев", минава в 8.10 - 8.25 часа, когато хората отиват за работа. Стават огромни задръствания. Моля да се промени графика при възможност! Днешният камион беше с номер СВ 4023.

Ремонт в неподходящо време

Ул. "Сан Мартин" е осеяна с дупки. В петък - 11.05. - преместиха паркиралите автомобили и започнаха ремонт. В почивните дни не работят и това затруднява придвижването на живеещите в района. Моля за бързи ремонтини дейности, които да не възпрепятстват използането на гаражите в почивните дни.

Асфалтиране в неподходящо време

  В момента, в най-големия дъжд, се асфалтира посочения участък от ул."Цар Асен I-ви". Няколко месеца "Софийска вода" правиха ремонт и точно в най-неподходящото време решиха да полагат асфалт. Колко ще издържи това покритие????

Ремонт в неподходящо време

Извършва се ремонт на бул. "Ломско шосе" на входа на кв. Обеля. Големи багери въртят и удрят коли. Задръстването е ужасно, вече 2 часа нито една кола не е мръднала. Защо тези ремонти се извършват в пиковите часове, пита гражданинът?

Саниране в неподходящо време

  Преди няколко дни е започнало санирането на бл.233 в ж.к."Обеля-2". В момента покривът на вх.В е открит и водата от дъжда е в жилищата на живущите. Подателката на сигнала живее на последния етаж и вече е с нанесени много материални щети - изгорели електроуреди - хладилник, печка и телевизор, унищожени стени и подови настилки. Водата, която тече в жилището носи и зарази, тъй като минава през подпокривното пространство, където има много измрели гълъби. Във входа има малки деца и възрастни хора. Търси се съдействие за излизане от ситуацията.

Сметосъбиране в неподходящо време

Моля да се обърне внимани и да се вземат мерки!!!

Не може събирането на боклука от боклукчийския камион в делничен ден да става в 02:00 часа сутринта. Има хора с малки деца и бебета и разбира се такива които цяла седмица са на работа и имат нужда да се наспят и да отпочинат, за да бъдат адекватни на следващия ден. Възмутена съм че сме принудени да търпим това нещо и виковете на служителите на "Чистота", накачулени върху камиона в малките часове на нощта всеки ден. В продължение на няколко седмици събирането на боклука от ул. Недко Войвода №15 става около 02:00 сутринта, което събужда целия блок.

Моля да се вземат мерки и събирането на боклука да става в нормално време. след 07:00 сутринта.

Очаквам разрешение на проблема в най-скоро време.