Пропадане на тротоар, до монтиран през 2019г. стълб за улично осветление, пред бл.61, вх.В, срещу магазин “Златна ябълка”

Публикувано в категория Други - Други

Пропадане на тротоар, до монтиран през 2019г. стълб за улично осветление, пред бл.61, вх.В, срещу магазин “Златна ябълка”

Огромна дупка на завоя до магазин "Златна ябълка"

Огромна яма на завоя до магазин "Златна ябълка"

Бих искал да знам, колко време е необходимо служител на Столичният инспекторат да направи проверка на място и да се вземат необходимите мерки? В следствие безхаберието на общинските служители и опитите на шофьорите да заобикалят "окопите"- прилежащият тротоар бавно и систематично се разрушава.

Очаквам незабавни мерки, в  противен случай ще бъде дадена гласност на казуса посредством медиите, фейсбук и т.н. 

 

Монтиран контакт на стълб за осветление в парк Горна баня

Здравейте! На стълб за осветление, който се намира в близост до фонтана в центъра на парк Горна баня има монтиран, работещ контакт. Моля, за незабавното му премахване.

магазин Промаркет срещу Бърза Помощ завзел целия тротоар

Магазин ПРОМАРКЕТ е окупирал целия тротоар, не е оставил място за пешеходците, камо ли за майки с колички. По ширина на целия тротоар са сложени зеленчуци. От страна на улицата , но по средата на тротоара е сложена преместваема табела с меню , заема и малкото място по ширина на тротоара. По средата на зеленчуците е поставена табела която е много широка във високата си част и пречи също на преминаването. В сутршните часове на зареждане целия тротооар е осеян с касетки, камионите спират и блокират тотално движението както по улицата така и по тротоара.

Неработещо улично осветление - стълб пред входа на бл.185

Неработещо улично осветление - стълб пред входа на бл.185

Липса на осветление в подлеза на бул.Вл.Вазов срещу магазин Декатлон

Подлезът не е осветен и това прави невъзможно преминаването през него сутрин рано и вечер късно. Няма и не е имало осветление.За удобство и безопасност на преминаващите, в т.ч. много деца и възрастни,  е необходимо осветяването.

Не работещ, ОПАСЕН стълб на улично осветление пред вход на гараж.

Здравейте!

Откакто живея в блокa до този стълб (5г.) не съм виждал той да свети - нито нощем, нито през деня. Малко по-надолу посока ул.Западна има още един такъв стълб (изглежда по същия начин) - също неработещ. Между двата стълба има и свързващ кабел!?
Стълбът на снимката е с отворен капак и стърчащи кабели!

И последно (но не и по важност) въпросният стълб се намира точно по средата на входа на гараж и изключително много възпрепятства влизането и излизането от него всеки път!

Моля да преместите въпросния стълб (да не е точно по средата на вратата) и да ремонтирате и двата, за да светят, тъй като улицата в тази си част е доста тъмна нощем. Все пак е точно до училище.

Предварително Благодаря!

Липсващ капак в основата на стълб срещу Макдоналдс в локалното пред блок 25 , Младост 1

Липсващ капак в основата на стълб срещу Макдоналдс в локалното пред блок 25 , Младост 1. Виж снимката.

Пропадане и една дупка точно пред главния вход на магазин за бяла техника

Пропадане и една дупка точно пред главния вход на магазин за бяла техника