Боклуци около контейнерите за разделно събиране

Вече втори месец зад контейнерите за разделно събиране са набутани чували с боклук. Подаван е сигнал още декември 2019, но няма никаква реакция. Наблизо се намират заведение за хранене и магазинче, които се ползват ежедневно от учениците от 22 СУЕ.

Публикувано в категория Сметосъбиране и сметоизвозване - Неизвършено или некачествено метене/снегопочистване на обществени площи

Боклуци около контейнерите за разделно събиране

Вече втори месец зад контейнерите за разделно събиране са набутани чували с боклук. Подаван е сигнал още декември 2019, но няма никаква реакция. Наблизо се намират заведение за хранене и магазинче, които се ползват ежедневно от учениците от 22 СУЕ.

Контейнерите за разделно събиране на отпадъци не биват редовно почистени/извозвани и се зариват с боклуци

Непометени от месеци боклуци около контейнери за разделно събиране

От минимум половин година, около контейнерите за разделно събиране на отпадъци, на ул. Доспат, между пресечките с Княз Борис I и Свиленица, има купчини непочистени и разпилени отпадъци. Изглеждат все по-зле, дори миришат...

Системно неизхвърляне на контейнерите и непочистване около тях; Недостатъчен брой контейнери; Липса на контейнери за разделно събиране на боклука

Здравейте,

Изпращам ви снимки на контейнерите, намиращи се на кръстовището на ул. Иван Сусанин и ул. Богомил Райнов. Контейнерите и периметърът около тях системно не  се почистват. Също така, с оглед на бързото застрояването на близките околно парцели , тези два контейнера са крайно недостатъчни, а контейнери за разделно събиране на боклук изобщо липсват.

Надявам се да предприемете необходимите мерки за отстраняване на проблемите!

Благодаря ви предварително!

Поздрави

 

Нередовно събиране на контейнерите за разделно събиране на боклука

Уважаеми дами и господа,

За пореден път изпращам сигнал за купищата боклуци, които се струпват всеки ден пред контейнерите за сметосъбиране на ул. Фритьоф Нансен № 21.

На този номер са единствените за цялата улица контейнери за разделно сметосъбиране и един за смесено сметосъбиране.  Освен от жилищните кооперации, боклук се изхвърля от всички околни магазини, клиника Торакс и големи чували боклуци от почистването на градинката пред НДК.

Тъй като кашони и други по-големи боклуци не могат да влязат в контейнерите за разделно събиране, те се оставят на улицата, а службата за разделно сметосъбиране не ги събира редовно.  Кофите преливат, а боклуците и кашоните се трупат по тротоара и при по-силен вятър (или от клошари) се разпиляват по улицата.

Най-настоятелно моля за решение на проблема.

С уважение,

 

Нередовно събиране на контейнерите за разделно събиране

За пореден път контейнерите за разделно събиране преливат и боклуците падат в реката.
Последните 5 дена контейнерите на са извозвани.
Или сложете повече контейнери или увеличете честотата на събиране. Иначе хората си събират разделно а накрая пластмасата се озовова в реката, което е идиотското в случая.
Ако бяхме нормална държава, общината щеше да е подведена под отговорност, че фирмата, скоято е сключила договор за сметоизвозването не се грижи за това. Ако се трупат боклуци, значи недостатъчно често се събират, тогава променете договора и вместо веднъж седмично да минават поне 2 пъти.
Ако имаше мислище хора в тая администрация щеше да е чудесно, а не само лелки, които пушат цигарки и пият кафенца сутрин в работно време на терасата на община Витоша

Контейнерите за разделно събиране на боклука не се почистват

Преместете контейнерите за разделно събиране на отпадъци

Моля преместете контейнерите за разделно събиране на отпадъци.

Претрупването на 6 бр. контейнери на едно място води до неефективното им използване. Затруднен е достъпа до някой от тях. Събират се боклуци около самите съдове.

Контейнерите за разделно събиране на боклука ПРОДЪЛЖАВАТ да НЕ се почистват

на 29,02, подадох сигнал, че от 25,02, контейнерът за стъкло е препълнен. От тогава купчината с бутилките около него нараства. Обаждах се вече 3 пъти на ЕКО ПАК. Бяха поели ангажимент, че ще почистят на 14 или 15 март. Днес, 16 март състоянието е непроменено и отново им звънях. Това е абсолютно безхаберие и е крайно време някой да предприеме необходимите мерки. Надявам се Еко Пак да се задействат, но ви пиша, за да имате представа какво се случва, защото вероятно вие имате договор с тях и знаете какви са поетите от тях ангажименти.

Контейнерите за разделно събиране на отпадъците бяха запалени

Останките от изгорелите контейнери бяха почистени, но има нужда от поставяне на нови контейнери