Паднало дърво - много опасно

Публикувано в категория Екология. Зелена система - Паднало дърво

Паднало дърво - много опасно

Опасно дърво паднало на пътя

Голямо дърво се е прекършило от двора на изоставена къща и е паднало, закриващо повече от половината улица, където минават както автомобили така и пешеходци.

ОПАСНО ПАДНАЛО ОГРОМНО ДЪРВО НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА В ПАРК СВЕТА ТРОИЦА

Здравейте ,

Бих искал да подам сигнал за паднало огромно дърво в парк Света Троица в София.

Дървото е паднало на детската площадка и се е подпряло на една от пейките като е запречило пешеходната алея.

Бих искал да помоля да се проверят всички дървета в какво състояние са и ако трябва да се обезопасят или отстранят като се засадят и нови такива.

Благодаря.

МНОГО ОПАСНО ДЪРВО!!!

На ул. "Чаталджа" 7 в двора на кооперацията има много старо напълно изсъхнало дърво. Наклонено е към съседния двор и улицата. Гражданите са подали искане за отсичане на дървото в районната администрация, платили са съответната такса, но то все още не е отсечено. Дървото е с височина на ТРИетажна сграда, а от него непрекъснато падат сухи клони на тротоара!!! Тази сутрин отново е паднал голям клон!

Има РЕАЛНА ОПАСНОСТ да пострада пешеходец, минаващ по тротоара!!!

Много опасно дърво

Бора се намира в частен двор и създава опасност за за околните сгради.

Много опасно дърво

За същото дърво е подаден сигнал на 07.01.2016 от мен с номер 18297.

На 28.01.2016 г. е получен отговор, че по сигнала е извършена проверка и дървото е премахнато от оторизирана фирма.

Обръщам внимание - дървото не е премахнато, а е много опасно. При силен вятър е възможно да бъдат нанесени сериозни щети - не само материални.

Много опасно дърво !

Много опасно дърво !

Много опасно изсъхнало дърво

На ул. "Зайчар" 105-107 има много висока и стара, напълно изсъхнала бреза. В клоните й минават кабели. При най-лекия вятър дървото застрашително се люлее и скърца. Улицата е много натоварена - оттам минава голям пътникопоток към близката метростанция, към медицински център. Гражданинът е подал сигнал за тази опасност преди един месец, но до този момент няма никаква реакция.

Много опасно сухо дърво

В дворът на бул. Евлоги и Христо Георгиеви 125 има изсъхнало опасно дърво, което е надвиснало над тротоара, по който постоянно минават хора. Периодично падат големи клони, достатъчно големи да убият някого. Моля за незабавно решаване на този проблем. 

Спешно- много опасно дърво.

В ж-к. "Дианабад", ул. "Васил Калчев", бл. 43 пред вх. Г има дърво което е изключително опасно. Всеки път при най- малката буря или вятър падат клони от дървото, чупят се голями клони и създават реална опасност за преминаващите. Молим за спешни мерки по кастрене или отстраняване на дървото, защото в момента от снеговалежа отново има счупени и паднали клони. Молим за спешни мерки!