Затворени платна на улица

Две от четирите платна на улица Васил Стефанов продължават да са затворени. 

Създават се предпоставки за ПТП.

Обществен имот, за който плащаме данъци се държи затворен по не ясни причини.

Живеещите в района не разбираме как това е допуснато в 21 век.

Приложени са и снимки с огражденията на улицата.

Очакваме пътя да бъде отворен в най кратки срокове.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Неправомерно поставяне върху тротоари на ограждащи елементи

Затворени платна на улица

Две от четирите платна на улица Васил Стефанов продължават да са затворени. 

Създават се предпоставки за ПТП.

Обществен имот, за който плащаме данъци се държи затворен по не ясни причини.

Живеещите в района не разбираме как това е допуснато в 21 век.

Приложени са и снимки с огражденията на улицата.

Очакваме пътя да бъде отворен в най кратки срокове.

Затворени платна за движение по улица Васил Стефанов и неправилно паркиране

Две от платната на улица Васил Стефанов в посока булевард България са затворени от улица Спас Скоколов до края на коплмекс Галерия Витоша.

Също така в двете платна които остават свободни за ползване се спира в едно от тях и преминаването на два автомобила е невъзможно.

В посока улаци Луи Айер има неправилно спрели коли в лявата лента и отново преминаването е затруднено.

Приложени са и снимки.

Очакваме действия в най кратки срокове.

Затворени платна поради монтиране на пилон.

На площад "На авиацията" са затворени две платна в час пик, поради монтиране на пилон. Задръстването е непоносимо в този час пик.

Няма знаци , които да упоменават че пътните платна са затворени около 5 метра.

Участъка се намира след като се премине кръстовището на булевардите "Пейо К.Яворов" и  "Драган Цанков" и започва спускане към телевизионната кула.

Имоти, затворени от частен имот и лишени от улица.

Комплекс "Витоша парк", намиращ се на посочения адрес в момента (27 ноември 2017, 15:00) е недостъпен, тъй като работници в намиращ се в непосредствена близост имот, собственост на частна фирма "Витоша ски ЕООД" изграждат ограда, с която целят ограничаване на достъпа на собствениците на имоти в посочения комплекс до имотите им. До комплекс "Витоша парк" няма алтернативен път, предоставен от общината, освен използвания от живущите в момента и който преминава през територията на имота на "Витоша ски ЕООД". Освен очевидното неудобство на стотиците хора, живеещи в комплекса поради невъзможността им да стигнат до собствените си домове, така създадените обстоятелства са изключително опасни, тъй като в случай на нужда до комплекса няма как да стигне нито линейка, нито пожарна кола.

Моля общината да вземе своевременни мерки, с които да бъдат подпомогнати собствениците на жилища да могат да достигнат и използват домовете си, които са построени и продадени със знанието и одобрението на общината!

Имоти, затворени от частен имот и лишени от улица.

В к-с "Витоша-парк", в.з Симеоново -север, Симеоновския лифт около 1000 имота са затворени от частен имот, без улица и  възможност за достъп до собствените си имоти. Собственикът на имота изгражда бариера!

Огромна растяща дупка в двете платна на улица с еднопосочно движение

Дупката расте и вече заема двете платна на улицата с еднопосочно движение. Видно е че дупката е следствие на стара кръпка напречно на улицата. Слягането е видно. Преминаването по улицата е почти невъзможно и принуждава водачите да извършват нарушения, за да преоодолеят участъка.

Надявам се участъка да бъде качественно отремонтиран възможно по-скоро.

 

Липсва част от оградата, пано между двете платна на кръстовището на улица „Сребърна“ и бул."Черни връх".

Липсва част от оградата, пано между двете платна на кръстовището на улица „Сребърна“ и бул."Черни връх", посока Зоологическа градина. Гражданите пресичат неправомерно, има опасност от ПТП.

Затворени улици

Недоволен гражданин от провеждащият се 'Маратон София'.

Гражданинът закъснява за работа заради затворените улици, желае да има поне един месец без мероприятия в София.  

Затворени улици

Здравейте! Живея в жк. Яворов, бл. 23. От кръстовището на Румънското посолство до блока ми (който е по диагонал на посолството) трябда да измина около километър по ул. Цар Иван Асен ІІ, до 12 СУ "Цар Иван Асен ІІ" и след това още толкова през уличките на квартала. Това е следствие на новата организация на движението във връзка с въвеждането на зелена зона. Забранявате влизането по три поредни улици в ляво на ул. Цар Иван Асен ІІ и насочвате цялото движение ПРЕД входа на 12 СУ "Цар Иван Асен ІІ" и след това ПРЕД входа на 18 ОДЗ "Детски свят". В дясно улицата е затворена и единственият път е пред ОДЗ-то. Сутрин, на обяд и вечер (когато родителите водят и взимат децата) минаването е невъзможно. А от там трябва да минават всички от карето. Просто друг път няма. Не мисля, че е нужно да стане инцидент с дете за да има реакция. Прилагам снимка от новата "зелена зона" пред блока ми. Смятате ли, че за такива "прекрасни" условия трябва да плащаме такса за паркиране? Благодаря! И се надявам отново бързо да решите нашите проблеми! Поздрави