Забранено пракиране на спирка!

От пица Доминос има постоянно спрели коли на платното за движение, които не само затрудняват движението, но са спрели и на спирката на градския транспорт.

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили на пътното платно извън синя/зелена зона.

Забранено пракиране на спирка!

От пица Доминос има постоянно спрели коли на платното за движение, които не само затрудняват движението, но са спрели и на спирката на градския транспорт.

Липса на пътен знак за тролейбусна спирка, както и за забранено спиране на спирка пл.Васил Левски за линии 1,2,4 и 11

Неправилно пракиране

Неоравилно паркиран автомобил в тревна площ. Деянието е извършено изключително осъзнато и дръзко.

Пракиране на булеварда

Поредният паркирал върху платното на бул. Черни връх срещу сградата "Сивен"

Изчезнал знак за забранено спиране и паркиране и за спирка на бул.Левски и ул.Искър в посока Сточна гара

Неправилен престой и пракиране

Ежедневно в пиковите часове автомобили спират за престой и пракиране в района на подлеза на метростанция Мусагеница. Случва се да водачи да паркират (водачите не са в автомобилите) и за по - продължителни периоди от време. Често забелязвам и лекотоварни автомобили спрели за разтоварване на стоки пред търговските обекти намиращи се от двете страни на входа на метростанцията. Други водачи паркират частично или изцяло на тротоара, който и без това на места е с ширина около 1м., възпрепятствайки движението на пешеходците. Това създава сериозни предпоставки за ПТП. 

В тази отсечка престоят и паркирането са забранени със знак B27 и в двете посоки. Освен това престоят и паркирането са забранени в подлези и тунели съгласно чл. 98 (1) т. 3 от ЗДвП.

Моля да вземете мерки.

Пракиране върху тротоар

Невъзможност за пракиране на живущите

Уважаема г-жо Фандъкова, откакто и м Лозенец започнаха да се създават зелени зони в квартала ни вяма място за пракиране...Освен работещите - строители, кантори и други, тук паркират автомобили с номера от цялата страна...Създаването на зелена зона би оправило проблема за кратко, но ще натовари съседните квартали....Не би било лошо да се помисли и за други възможности - освен зелена зона....Съгласен съм да се видя с Ваши специалисти за споделяне на идеи.

Системно пракиране на автомобили върху тротоара на метри от общината

Системно пракиране на автомобили върху тротоара на метри от общината

Пракиране в зелените площи и преминаване на коли по алеята между блоковете

Пракиране в зелените площи и преминаване на коли по алеята между блоковете и гърба на аптека Хера. Повечето коли минават през алеята за да влизат в паркингите на блоковете когато няма места. Много често по алеята минава кола с номер СА7098РА . И много коли спират на автобусната спирака на 85 и 285.