Неправилно паркирани автомобили, блокиращи изхода на паркинг.

Блокирането на изхода е системно и не всеки път от един и същ автомобил.

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили на пътното платно извън синя/зелена зона.

Неправилно паркирани автомобили, блокиращи изхода на паркинг.

Блокирането на изхода е системно и не всеки път от един и същ автомобил.

Спрели за престой и неправилно паркирани автомобили блокират входа/изхода на буферен паркинг "Бели Дунав" - Надежда

Уважаеми дами и господа, 

Бих искала да ви сигнализирам за проблем на буферен паркинг  "Бели Дунав" - Надежда. Почти всеки ден пред входа/изхода на паркинга има неправилно спрели за престой и дори паркирали автомобили, които пречат на влизането и излизането, и на преминаването на пешеходците. Създават се условия за ПТП, рано тази сутрин в дясната лента на бул. Ломско шосе имаше колона, заради неправилно спрял за престой автомобил и се налагаше заобикаляне, което създаваше неудобство за водачите в лявата лена. Образува се голямо задръстване, а влизането в паркинга беше изключително трудно. Тротоарът непосредствено до бариерата също се използва за паркиране и спиране за престой.

Обръщам се към вас за съдействие и адекватни мерки за решаване на проблема. 

С уважение, 

Неправилно паркирани автомобили. Необходимост от анти паркинг елементи

На посоченото място на кръстовището има денонощно неправилно спрели автомобили. На тротоара и буквално на кръстовището въпреки поставеният знак и законовото разстояние което трябва да има от кръстовището. Обратно на посоката на движението и безброй още нарушения. Сигнал е подаван многократно, като отговор е било вземане на моментни мерки с отстраняване на автомобили и поемане на ангажимент от органите за регулярно наблюдаване на района. Няма промяна и безопаснотп излизане от кръстовището на ул д-р Атанас Москов е невъзможно пт нарушената видимост. Моля за вземане на дългосрочни и трайни мерки, защото махането на няколко автомобила вследствие на сигнала непомага. Могат да се монтират анти паркинг елементи / колчета и т.н.

Неправилно паркирали автомобили,блокиращи пътното платно и затрудняващи движението

Едното пътно платно е винаги блокирано в отстояние на 500м преди светофара на бул.Гоце Делчев и бул.България.Това предизвиква огромна тапа,задръстване и забавяне и на градският транспорт и колите съответно. Моля,да се отстраняват периодично автомобилите там,за да се научат хората да не спират там.

На кръстовището ежедневно има неправилно паркирали автомобили, които запречват входа/изхода към комплекса

Автомобили блокиращи пешеходният достъп

На кръстовището между ул. "Урвич" и бул. „акад. Иван Евстратиев Гешов“ срещу аптека "Адонис" редовно спират автомобили блокиращи пешеходците. За да се премине от другата страна трябва да се слезе на пътното платно.

 

Моля вижте прикачената снимка.

Незаконно паркирани автомобили и паркинг скоби.

През февруари месец ви пуснах сигнал https://call.sofia.bg/bg/Signal/Details/44643 , по който получих уверение, че община ще успее да се справи с проблемите по обновената част на ул. Атанас Узунов. 7 месец по късно НЕЗАКОННИТЕ скоби седят пред лъскави автомобили паркирани директно върху ЗЕЛЕНИТЕ площи. Рушенето на новите тротоари от автомобилите е видимо с просто око, а община удобно за някои хора бездейства. Анархията с паркирането и демонтирането на колчета по улицата е пълна, моля общината да вземе адекватни решения срочно!
Благодаря за вниманието !

Незаконно паркирани автомобили и паркинг скоби. №2

Незаконно паркирани автомобили и паркинг скоби.

Както добре се вижда от снимките, по цялата дължина на тротоара от ул."Иван Щерев"  до ул. "Братован" и в ЗЕЛЕНИТЕ площи има паркирани автомобили. Заходите към гаражите, не са паркинг  и там НЕ ТРЯБВА да има паркирани автомобили. Има изкъртени колчета, а някои нарушители са поставили НЕЗАКОНИ паркинг скоби, за да обособят паркинг места върху обществения тротоар(очевидно не става въпрос за частна собственост, когато е ремонтирано с обществени пари). Очаквам общината да премахне незаконните паркинг скоби и да започне системно да санкционира нарушители със скоби или да бъдат репатрирани!

Паркирали автомобили, блокиращи улицата и пречещи на останалите коли

Здравейте! Бих искал да помоля за решение, касаещо постоянното неправомерно паркиране на автомобили по средата на улицата, видно от снимките. Всеки ден сме принудени да чакаме или да звъним на нарушителите, за да преместят колата си, което е пълно безумие при положение, че на 20 метра има огромен почасов платен паркинг, който работи денонощно! При всички положения е необходима реорганизация на сигнализацията с поставянето на знак "забранено паркирането и престоя" на въпросното място, както й ежедневни акции на служителите от центъра за градска мобилност, които да отстраняват нарушителите, за да бъде предотвратена тази порочна практика. Благодаря предварително, успешен ден!