Липсва улично осветление от магазин Лидъл на ул Тодор Каблешков по улица Луи Айер на юг до моста над река Боянска бара. Адреси улица Луи Айер от номер 61 до номер 79.

Публикувано в категория Улично осветление - Липсващо (неизградено) улично осветление

Липсва улично осветление от магазин Лидъл на ул Тодор Каблешков по улица Луи Айер на юг до моста над река Боянска бара. Адреси улица Луи Айер от номер 61 до номер 79.

Осветление Луи Айер - Тодор Каблешков

Липса на стълб (от него стои 1.30 м.като антипаркинг колче изрязан от предполагаемо ПТП) на пешеходната пътека от Лидъл в Посока Спирката на Каблешков! 

Единичен стълб на 20 метра надолу по Айер от него с несветещо осветително тяло! 

пробив на бул. Тодор Каблешков от Луи Айер до бул. Черни връх

Кога се планира този така дългоочакван пробив?

Нов Строеж на ъгъла на ул. "Луи Айер" и бул. "Тодор Каблешков" по диагонал срещи магазин "LIDL"

Здравейте,

Моля да бъде извършена проверка на разрешително за строеж на нова сграда на ъгъла на ул. "Луи Айер" и бул. "Тодор Каблешков" по диагонал срещи магазин "LIDL".

Имам съмнение, че не са спазени задължителните отстояния. Изграден бе тротоар на улица "Луи Айер" който захапва част от западното платно и следователно бе изменена геометрията на улицата. Ако новата сграда и тротоар би следвало да се равняват по съседната то новия тротоар е пред този на съседната сграда и следователно е стеснил пътните платна.

 

Поздрави!

Неработещо улично осветление на улица „Луи Айер“.

Неработещо улично осветление на улица „Луи Айер“, около блок №257. Моля за Вашето съдействие.

Неработещо улично осветление от номер 1, до номер 5 на улица Деспот Слав

Огромни дупки на ул. Луи Айер от Околовръстен път до бул. Тодор Каблешков плюс незаконни "легнали полицаи" без знаци за тях

Моля, обърнете внимание на състоянието на ул. Луи Айер от Околовръстен път до кръстовището с бул. Тодор Каблешков. От края на снеготопенето там са се отворили огромни дупки, които трудно могат да се избегнат, имайки предвид паркиралите коли, насрещното движение (включително и автобуси по линия на градски транспорт) и ходещите хора по пътното платно (пoради липсата на тротоари). Налага ли се да си трошим колите и после застрахователите да съдят общината, вместо да се извъпши своевременно качествено запълване на дупките. Това е нов квартал с много нови кооперации и улицата активно се използва както от товарни, така и от леки автомобили. Издигнати са на пътното платно и "легнали полицаи" без маркировка и предупредителни знаци. 

Липсва улично осветление около блокове 115, 255, 256 и 257 на ул.Луи Айер.

По цялото протвжение на улица Нестинарка липсва улично осветление. Сигнал с номер 154147 вече бе подаден, но действието беше само препредаване на ДЗЗД "Улично осветление".Към днешна дата няма резултат

Цялата улица Луи Айер е в дупки

Цялата улица Луи Айер е в дупки