Изпочупени тротоари

Тротоарите на ул. Бузлуджа вече са напълно изпочупени и не позволяват нормално ходене. Мястото е в синя (сега зелена) зона от близо десетилетие. Докога няма да има никакви инвестиции в градската среда, въпреки огромните приходи на ЦГМ? 

Публикувано в категория Други - Други

изпочупени тротоари

Изпочупени тротоари

Парк Родина беше основно ремонтиран и по време на ремонта всички ограждащи го тротоари бяха напълно изпочупени от тежката техника. Ремонта приключи, а тротоарите не бяха поправени. Трябва да се вземат спешни мерки.

Изпочупени тротоари

Тротоарите на ул. Бузлуджа вече са напълно изпочупени и не позволяват нормално ходене. Мястото е в синя (сега зелена) зона от близо десетилетие. Докога няма да има никакви инвестиции в градската среда, въпреки огромните приходи на ЦГМ? 

изпочупени улица и тротоари

Повредени и изпочупени тротоари

Тротоара на ул. Калина Малина е в трагично състояние. Децата се спъват и падат от разбитите плочки, колички не могат да се бутат по него. Нуждае се от незабавен ремонт!

Изпочупени тротоари в зелена зона

Тротоарите на ул. Бузлуджа между бул. Витоша и ул. Цар Асен и от двете страни са силно амортизирани, с много изпочупени плочки и т.н. 

Улицата е в рамките на "Зелена зона". 

Предвиден ли е ремонт на настилката? Ако да, кога? 

изпочупени тротоари по цялата ул. Съединение

Уважаеми господа. Ул. "Съединение"  в ж.к. Гео Милев сякаш не се намира в центъра на София, а е някаква уличка в затънтено село в северозападна България. Тази улица не се почиства, не се косят тревните площи, тротоарите и бордюрите са изпочупени.  Особено опасни са бордюрите на пресечката на ул. "Съединение" и ул. "22 Септември". Живущите си поставят бутилки по тротоарите, за да си пазят паркоместа. В същото време данък сгради и такса смет за този район са едни от най- високите .

Моля, обърнете внимание, за да се подобри облика на тази малка уличка. Поне да се почиства и по тротоарите да не стоят разни бидони и бутилки!

Изпочупени тротоари и пътна настилка

Част от пътната настилка и целият тротоар в полето, което съ маркирал на картата, са напълно изпочупени и повредени.

Щетите са в следствие на ежедневното преминаване на тежка строителна техника на "Бокал АВ" ООД, "Ваклин груп" ООД и други строителни фирми, имащи обекти в района.

Най-големи поражения се нанасят от камиони с полуремарке (от тип ТИР) на "Бокал АВ" ООД, които ежеседмично транспортиртат материали до обекта им. Понеже улицата е тясна, за да преминат въпросните камиони редовно се качват по тротоарите, за което неведнъж съм сигнализирал.

дупки изпочупени бордюри липсващи тротоари около студентска поликлиника

Липсващи тротоари и тротоари заети от ограждения - невъзможно преминаване с детски колички.

Временните "тротоари", които са направени като алтернативни, са под всякаква критика.

"Тротоарът", представляващ подредени плочки, след всеки дъжд се превръща в невъзможна за преминаване отсечка, заобиколена от прясна кал.

Истинската пътека  е заета от огражденията на стройтелната фирма.

Всички описани неуредици много затрудняват преминаването на живущите и особено на майките с детски колички.