Некачествено възтановен тротоар след ремонт на ЧЕЗ

След извършен ремонт от страна на ЧЕЗ и прокарване на нови кабели под тротоара на Луи Айер (при магазин ЛИДЛ), той не беше възтановен в предишното му състояние. Много от плочките са счупени, наредени са накриво и са поставени по такъв начин че образуват неравности (хлътват).

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Невъзстановена пътна настилка/тротоар след извършени ремонтни дейности

Некачествено възтановен тротоар след ремонт на ЧЕЗ

След извършен ремонт от страна на ЧЕЗ и прокарване на нови кабели под тротоара на Луи Айер (при магазин ЛИДЛ), той не беше възтановен в предишното му състояние. Много от плочките са счупени, наредени са накриво и са поставени по такъв начин че образуват неравности (хлътват).

Некачествено възстановяване на тротоар след ремонт на ЧЕЗ

Миналата година подадох сигнал за некачествено възстановен тротоар след ремонт на ЧЕЗ, като ми беше отговорено, че ще се направи корекция на посоченото мяста. Към момента нищо не е направено, а по тротоара вече има и пропадания.

Некачествено възстановена настилка на тротоар след ремонт

След извършено електрозахранване на нова кооперация на ул. Голо Бърдо, направените изкопи са ремонтирани изключително некачествено. Тротоарната настилка се мести и пропада, асфалтът на уличното платно прилича на зле направена кръпка.

Неободимо е да се направи качествено възстановяване на тротоарната и улична настилка на ул. Голо бърдо от № 1 до № 3.

Некачествено възстановяване на настилка/тротоар след ремонт на ВиК

Здравейте,

след направен ремонт/подновяване на кранове на ВиК, тротоарната и пътната паважна настилки не са възстановени качествено. Наредените тротоарни блокчета са изпочупени, неравно наредени и с големи фуги. Монтираната шахта стърчи над тротоара или капакът ѝ е обърнат. Самата шахта е замазана с цимент, вместо да е уплътнена с блокчета. Тротоарните бордюри не са подравнени. Паветата на улицата са с голяма фуга и има голяма разлика във височината им (някой стърчат с повече от 1 см над останалите). Впечатление прави и значителното количество павета/тротоарни блокчета натрупани около близкото дърво.

Некачествено възстановяване на тротоар и пътна настилка след ремонт.

След подмяна на водопроводното отклонение към бл.43 настилката на пътя не е възстановена, а е оставена дупка с остри ръбове, запълнена донякъде с чакъл.

Плочките, положени на тротоара и подстъпа към единствения вход на бл.43 са поставени без трамбоване на основата и последващо изравняване на тротоарната настилка, като в момента няма 2 плочки, които да са на едно ниво.

Моля, да се обърне внимание на "Софийска вода" да оправи описаните проблеми.

Некачествено извършен ремонт на тротоар след авария на електротабло.

Ремонт на повреда в електрическото табло, опряно до кооперацията на номер 9Б, се направи в третата седмица на месец декември. След полагане на нов кабел и връщане на пръстта в рова, работниците положиха настилката при минусова температура въпреки предупреждението на съседите, че пръстта трябва да слегне в топъл ден. В деня на полагане настилката беше равна, но както се очакваше, на 24.12.2018 с първия топъл ден плочките хлътнаха повече от 2 сантиметра. Молбата на съседите и гражданите на квартала е да се довърши ремонта на този нов (!) тротоар във възможно най-кратък срок и при подходящи атмосферни условия. Благодаря от името на гражданите на квартала.

Некачествено извършен ремонт на тротоар след авария на Топлофикация

Поради спукана тръба на парното към нашата кооперация, се наложи прокарване на ново трасе от към троатоара. Тротоарът ни беше изцяло ремонтирант това лято. Бях многократно уверяваня от служителите на Топлофикация, че всичко ще бъде възстановено, така както е било преди разкопаването. Това за момента не се е случило. Служители от общината заснеха състоянието на тротоара, преди да бъде разкопан. Моля да предприемете необходимите действия, за да бъде оправен тротоара ни в първоначалния си идеален вид. 

Оставени трапове по улицата след РЕМОНТ ! Некачествено изработен нов ремонт с пари на данъкоплатците !!!

Моля вземете спешни мерки за недовършената ви работа по улица Цар Симеон в участъка 136-140 !!! От Пролетта чакаме да поправите огромните трапове и дупки които отавихте след ремонта на тротоара направен с нескопосана поръчка ! Моля вземете спешни мерки, защото идва зимния сезон и траповете ще станат още по-големи и се опасяваме че ще има инциденти. 

Допълнително ви информираме,че след направените ненужни ремонти на тротоара беше разбит пътя и оставен незакопан, непопълнен и неасфалтиран! Прикачвам сниммки за да видите състоянието на улицата след вашите  ремонти на тротоара и оставената улица в окаяно състояние !!!

Г-жо Фандъкова , помолете възложете изпълнителите на поръчката да въведат в стария си вид ул. Цар Симеон 132 -140 , защото я оставиха разкопана и по всичко личи че няма да се върнат да си я оправят ! От пролетта търпеливо очакваме действия от ваша страна , но това минава всякакви граници ! Пред вас идват ли да разкопаят и после да го оставят в този вид - на пръст, дупки? Улицата е непрекъснато мръсна защото дупките се разравят от дъждовете и вятъра и става непоноимо за живеещите в зоната да наблюдават мълчаливо траповете, които оставиха подипшълнителите на поръчката !!!

ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ И МОЛЯ, ДОВЪРШЕТЕ НАЙ-НА КРАЯ РЕМОНТНИТЕ ДЕУЙНОСТИ И НЕ ОСТАВЯЙТЕ ТАКА УЛИЦАТА НА ЕДНО ОТ НАЙ-ВЪЗЛОВИТЕ КРЪСТОВИЩА В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА !

Срам и позор за нас, които си плаюаме данъците съвестно а ни поставяте да живеем в такава среда!  

Некачествено асфалтиране след ремонт

Здравейте,

Преди няколко седмици беше разкопано пътното платно на бул. Александър Пушкин. След приключилият ремонт или присъединяване на нова сграда към ВиК мрежата, пътното платно беше асфалтирано некачествено. Образували са се неравности, които преди ремонта ги нямаше. Моля фирмата извършила ремонта да бъде проверена и предприемете съответните мерки към тях. Редно е съответният участък да бъде преасфатриран със същото качеството, с което беше оригиналната настилка.


С уважение

некачествено възстановяване след ремонт на Топлофикация

Възстановяването на инфраструктурата след подмяната на тръбите на Топлофикация е пълен погром-полагане на бордюри върху пясък,които ще се разместят при първия дъжд,полагане на изпочупени унипавета,а това е картината само при блок 297.Кой следи за поне приличното възстановяване на засегнатата инфраструктура?