Повредени съоръжения детска площадка

здравейте,

на детската площадка зад бл. 235 - 2 седалки на люлки липсват. 1 седалка е счупена.

Публикувано в категория Детски площадки - Повредени, счупени или липсващи съоръжения на детски площадки

Детска площадка с все още повредени съоръжения!

    Моля, разглеждайте този сигнал като обратна връзка към сигнал №48669 от 12.04.2017, тъй като изглежда не е предвидена такава функционалност.

    С отговора си от 20.04.2017 Вие се ангажирахте да отремонтирате повредените съоръжения, монтирани на детската площадка, намираща се на ул. „692“ в кв. „Овча Купел“, в участъка й между улиците „Камелия“ и „Народно Хоро“. Считам обаче отговора Ви за не достатъчно конкретен особено след като не е фиксиран краен срок за отстраняване на установените повреди!

 

    Бих искал да поясня, че ремонтни дейности бяха проведени и голяма част от повредите бяха отстранени в кратки срокове след моя сигнал. Вече 2 месеца след него обаче няма предприети действия относно люлката, която е все още с компроментирана верига и прокъсана основа!

 

    Моля за незабавни мерки и конкретни срокове за изпълнение на поетите от Вас ангажименти!

 

    Благодаря предварително!

 

Детска площадка с все още повредени съоръжения!

    Моля, разглеждайте този сигнал като обратна връзка към сигнал №48669 от 12.04.2017, към сигнал №54003 от 16.06.2017 и към сигнал №64971 от 18.10.2017, във връзка с повредени съоръжения, монтирани на детската площадка, намираща се на ул. „692“ в кв. „Овча Купел“, в участъка й между улиците „Камелия“ и „Народно Хоро“.

    С последния си отговор от 18.10.2017, инж. С. Митева ме уведоми, че е „предвидена заявка за нова люлка, която ще бъде монтирана най-рано до средата на м. Ноември 2017“.

    Както отбелязах в един от предишните си сигнали – монтажа на нова люлка непосредствено преди зимния сезон би бил нелогичен на фона на повредена люлка през останалата част от годината. И е факт, че няма ангажимент за крайна дата за монтаж на нова люлка от Ваша страна. Всъщност от отговора Ви не става ясно дали такава въобще е поръчана и до момента...

    Надявам се все пак новата люлка да е вече поръчана и да бъде монтирана в най-кратки срокове!

    Моля за бърза реакция във възможно най-кратки срокове на изпълнение имайки предвид, че мина точно 1 година, от както Ви сигнализираь за наличието на проблеми!

 

    Благодаря предварително!

повредени съоръжения на детска площадка

Повредени съоръжения детска площадка

здравейте,

на детската площадка зад бл. 235 - 2 седалки на люлки липсват. 1 седалка е счупена.

Повредени съоръжения на детска площадка

Здравейте,

Пиша за втори път, защото след полученият отговор от Ваша страна КЦ-13-40(1) 05.08.2015 нямаше добавена гума на една от катерушките. Пролетта на 2016 Ваши служители идваха и заснеха състоянието на футбулна врата, която е отмонтирана и ще нарани някое дете. Те само я заградиха с лента на общината и не дойдоха да я оправят или отстранят в последствие.

Сега изпращам снимки на разрушениет съоръжения за игра, да прецените дали е добро състояноето им. Много деца се нараняват и е по-добре да ги махнете от колкото да ги има.

Моля като изпращате екип да заснеме дали наистина са в това състояние, след това и да последва някакво правилно решение за тях. Не да се случи нещо лошо и да се търси кой е виновен и да си скубем косите ние родителите.

Не съм снимала фитнес уредите, които част от тях са счупени. Това са колелото и лежанката за коремни преси и са опасни за децата.

Повредени съоръжения на детска площадка

В парк Герена 

1.Въжента люлка е изчезнала

2. Съоръжението до нея за катерене има липсващи въжета

3. Многостенът е целият в графити.

Отделно на площадка Пеперудените хълмове

4. Въртележката се движи доста трудно, явно прекалено големи деца са го използвали

5. Люлката за двама има липсваща седалка.

Повредени съоръжения на детска площадка

Съоръженияа на детската площадка "Слона" от половин година са повредени. Скъсани са въжетата на въженото съоръжеие, има скъсани люлки, повредени пързалки и другиге игрови съоръжения.

Освен това, на детската площадка се допускат големи деца, които с игрите си стават опасни за малките деца. Охраната не следи за реда на детската площадка. Подателката на сигнла е разговаряла с охранителя, за да бъде въведен ред на площадката. Подателката на сигнала смята, че охранителите трябва да следят за реда, без да бъат подканяни от майките на децата.

Повредени съоръжения на детска площадка

Едната люлка е силно повредена, а щъркела е свален и оставен в поляната.

Повредени съоръжения на детска площадка

В Борисовата градина на детската площадка при Слончето има съоръжение с въжено мостче. Едното въже на мостчето е скъсано, а другото виси на няколко нишки. Опасно е!

Повредени съоръжения на детска площадка

Счупена пързалка на детската площадка