Ограничители на скоростта, които вероятно не отговарят на изискванията

Публикувано в категория Други - Други

Ограничители на скоростта, които вероятно не отговарят на изискванията

Опасно високи заспали полицаи - не отговарят на изискванията

Ограничители на скоростта

Участъка на ул.Георги Златарски от бул.Симеоновско шосе до ул.Тодор Кожухаров е без тротоари и изключително лоша видимост.Въпреки изключително рисковите условия,често шофьори си позволяват до карат със скорост над позволената и това застрашава живота и здравето на жителите на квартала и гостите му.Моля да се поставят ограничители на скоростта за да се намали риска за нас,децата ни и собствеността ни.

ограничители на скоростта

Здравейте,

по ул.Хан Пресиян има изградени ограничител на скоростта с много задигната средна част и преминаването им от лек автомобил с 4 човека е невъзможно. Моля да бъдат преработени, за да не завеждаме искове за повреди към Общината.

Ограничители на скоростта

След наскоро извършените ремонтни дейности по ул. Върба в кв. Карапузица, повечето шофьори не съобразяват скоростта, с която се движат по тази малка вътрешно квартална улица, за което спомага и естественият ѝ наклон. В полза на безопасността, най-вече на малки деца и домашни животни, моля да бъдат поставени "легнали полицаи".

Повредени ограничители на скоростта

Повредени са ограничителите на скоростта на входа на ж.к. София Парк на ул. Капитан Рачо Петков Казанджията. Ограничителите са от вида, който се монтира към асфалта и бързо след оправянето се чупи поради натовареността на пътя. По-удачни биха били постоянни бетонни и асфалтови ограничители.

Легнали полицаи, които не отговарят на наредбите

Поставените легнали полицаи не отговарят на изискванията на Наредба № РД-02-20-10 от 5 юли 2012 г. на МРРБ.

Ако са незаконни, следва да се отстранят. 

Ако са законни, следва да се приведат във вида, изискван по наредбата

Частично липсващи ограничители на скоростта

Нужда от ограничители на скоростта(легнали полицаи)

Здравейте,

след маправени ремонти на улиците в карето между Христаки Павлович и Царева Ливада, много коли започнаха да не спазват ограниченията на скоростта и да хвърчат през кварталните улици, които са много удобни вече за съкращаване на пътя. В района има детска градина и защитено жилище за деца без родители, съответно е пълно с малки деца, майки с колички и пешеходци.

Вече имаше и ПТП заради бързата скорост, с която се кара по малките улици.

Моля за проверка на сигнала и изграждане на легнали полицаи на следните улици: Христаки Павлович; Митрополит Панарет; Царева Ливада и Неофит Бозвели.

 

Благодаря предварително!

Опасни и некачествено изградени ограничители на скоростта

Ограничителите на скоростта, изградени във въпросната отсечка са под всякаква критика. Не са спазени никакви изисквания. В основите на 'легналите полицаи" са сложени метални тръби, които вече са изровени, височината и формата на съоръженията е такава, че автомобилите не успяват да минат. Създава се опасност за движението.