Опасен счупен капак на шахта

Здравейте,

На тротоара има счупен капак на шахта, с много кабели.

Наблизо има училища и детски градини, а и за възрастните хора, също представлява опасност от хлътване вътре.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Счупени или липсващи капаци на шахти

Опасен счупен капак на шахта

Здравейте,

На тротоара има счупен капак на шахта, с много кабели.

Наблизо има училища и детски градини, а и за възрастните хора, също представлява опасност от хлътване вътре.

Опасен счупен капак на шахта на тротоар

На улица Секвоя при завоя от улица Беловодски Път на тротоар има шахта с опасно счупен капак. Всеки ден по този тротоар минават деца.

Опасен счупен капак на шахта! Силно обрасъл с храсти тротоар.

На бул. "Г. М. Димитров" на тротоара на изхода от Института по метрология има три шахти с правоъгълни капаци. Единият от тях е напълно счупен - има дупка с ширина около 30 см. В тази дупка е пропаднало крачето на малко дете, водено от баба. За щастие няма тежки последствия! Гражданите, свидетели на инцидента, са се обадили в Районната администрация и са подали сигнал за проблемния капак на служителка, която се е представила като Кацарска. До този момент (вече почти месец) проблемът не е отстранен. Необходимо е спешно да се подмени капака, докато някой не е пострадал!!!

Същият този участък от тротоара на бул. "Г. М. Димитров" е със силно обрасли храсти. Затруднено е движението на пешеходците!

Опасен капак на шахта.

На ул. "Лазар Михайлов" 52 има шахта. Тя е на тупик и е с кръгъл капак и опасна дупка в него.

Капак на шахта ОПАСЕН!

Здравейте!
Благодаря за реакциите Ви, до този момент.
Има проблем със счупена капандура на шахта и е опасна. Съкварталец се беше обърнал към Общината, но забиха щека ..... и така останаха нещата. Моля, за съдействието Ви, да бъде коригиран опасният елемент.

Поздрави,

Опасен капак на шахта

Шахтата до входa на блок 54 е опасна и продънена.

Опасен капак на шахта

На тротоара пред сградата на ул Княз Борис І № 104 има шахта, която служи за достъп до мазетата на сградата. Капака на шахтата е неопезопасен, разбит и подвижен. Необходимо е да се направи замазка под капака и да се подмени капака.  Размера на капака е 150/120 см.

Това лято правиха ремонт на тротоара и въпреки  молбите на представител на етажната собственост да бъде ремонтиран и капака на шахтата, ремонт не е направен.

Моля за незабавна реакция, защото шахтата е опасна, а по нея минават живущите в блока, за да достигнат до входа на блока.

Опасен капак на шахта

На посочената точка на картата има шахта за телекомуникационни кабели, според ремонтната бригата, която работеше там е собственост на БТК (Виваком). След полагането на нови кабели от лека строителна техника преди около месец, изкопа който беше направен беше надлежно запълнен и запечатан, но капака на шахтата вече е счупен на половина и от там стърчи  арматурно желязо, което считам за опасно. През мястото всеки ден минават майки с колички и малки деца на отиване и връщане от близкия парк. Към момента нямам снимка, но при нужда мога да предоставя.

Моля поне за обратна информация дали случая попада в компетенцията на Столична община или трябва да се потърси съдействие от собстеника на обекта.

Благодаря

Опасен капак на шахта

На пътното платно има изправен перпендикулярно на пътната настилка капак-решетка на шахта.

Опасен капак на шахта

Капака на шахта на тротоара точно пред входа на заведението "Калипсо" е счупен.                                              Възможно е да причини сериозно нараняване на пешеходци. Прилагам снимки.