Изкъртен знак за пешеходна пътека.

Знакът за пешеходната пътека е изкъртен и захвърлен настрани (вероятно за да могат десетките нарушители дневно да паркират на пешеходната пътека)

Публикувано в категория Пътна сигнализация - Липсващи или повредени пътни знаци

Изкъртен знак за пешеходна пътека.

Знакът за пешеходната пътека е изкъртен и захвърлен настрани (вероятно за да могат десетките нарушители дневно да паркират на пешеходната пътека)

Локва пред повдигната пътека, изкъртен канал, изкъртен знак

Здравейте,

Пиша Ви във връзка със следния проблем при повдигнатата пешеходна пътека на отбелязаното място на бул. "Андрей Ляпчев":

1) От вчера знакът, обозначаващ пътеката, е изкъртен и оставен полегнал на земята; заедно с това е изкъртено и едно от ограничителните колчета на прилежащия тротоар.

2) От много време насам е изкъртен каналът за оттичане на водата на самата повдигната пътека и се е образувал трап, в който крачетата на малките деца се заклещват при пресичане, а по-възрастните се спъват.

3) Най-неприятното е, че поради наклона на самия булевард и начина на изпълнение на повдигнатата пътека се образува огромна локва пред самата пътека по време на дъжд. При опит за пресичане (особено с количка с дете или дори просто с по-малко дете) колите редовно ни оплискват с огромна вълна кална вода от локвата. Мисля, че не е необходимо да пояснявам колко неприятно е това рано сутрин, когато детето отива на детска градина или родителите - на работа. В момента не разполагам със снимка на локвата, но това наистина е най-сериозният от изброените проблеми.

Умоляваме Ви от името на всички живущи в квартала да вземете мерки по отношение на горното (и особено - на локвата).

Благодарим Ви предварително!

Напълно изтрита маркировка на пешеходна пътека и паднал знак за пешеходна пътека

ИЗТРИТА ПЕШЕХОДНА МАРКИРОВКА И ЛИПСВАЩ ЗНАК ЗА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ПО ПОСОКА НЕДЕЛЧО БОНЧЕВ.

изтрита пешеходна пътека и изкривен пътен знак за наличие на пешаходна пътека

Изкъртен механизъм за включване на светофар на пешеходна пътека след автобусна спирка "Читалище "Св. св Кирил и Методий", посока център

Обръщам се към Вас с молба за съдействие, тъй като от три дни не работи механизма на "умния" сфетофар на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Антон Кецкаров", поради механично счупване на копчето на сигнализацията на светофара - в посока център (по-точно изкъртване от недобросъвестен гражданин, вероятно). Тъй като пешеходната пътека се ползва много активно от жителите на квартал "Модерно предградие", които ползват метро, особено вечер пресичането е почти невъзможно, ако някой не натисне от обратната страна светофара (там все още работи).

Благодаря Ви за разбирамето и отзивчивостта предварително!

Липсва пътна маркирова, знак за полегнал полицай, знак за пешеходна пътека

На кръстовището Иван Странски и проф. Киил Попов,

 върху пешеходната пътека е поставен полегнал полицай след ремонта.

Сега липсва маркировка за полегнал полицай, липсва и маркировката за пешеходната пътека.

 

Моля за незабавна намеса и отстраняване на нередностите.

 

На бул.“Възкресение“ кръстовище с ул.“Вайганд“ 2 знака с неправилно положение-знак„Пешеходна пътека“ силно наклонен,по-нагоре на втори стълб знак„Път с предимство“ успоредно на платното не се вижда

На бул. “Възкресение“ , близо до кръстовището с ул.“ Проф. Вайганд“ има два пътни знака с неправилно разположение. На самото кръстовище знак Д17 „Пешеходна пътека“ е силно наклонен и пречи на пешеходците (Pic. 1). Нагоре по улицата на втория стълб има знак Б3 „ Път с предимство“, който е разположен успоредно на платното и не се вижда от водачите на МПС (Pic2 , 4). Освен това е ниско поставен на височината на главите на преминаващите пешеходци (Pic. 3). Необходимо е да се направят съответни действия за възстановяване на правилното разположение на посочените на снимките пътни знаци.

знак за пешеходна пътека

На спирката на автобус 102 в посока кв. "Овча купел" знакът за пешеходна пътека закрива електронното табло на градския транспорт.

Паднал знак за пешеходна пътека

Здравейте, 

 

На пешеходната пътека срещу пощенски клон 1463 има паднал знак за пешеходна пътека. Падналият знак е от страната на зелените площи, а не на тротоара пред сградата на пощенския клон. 

Знакът е знак Д17 "Пешеходна пътека".