Нагло паркиране

Черен Фолксваген с рег. СВ6542МА е паркиран по начин, който пречи на друг автомобил да излезе от паркинга повече от два дни. Моля за съдействие за преместване на неправилно паркираната кола.

Публикувано в категория Други - Други

Нагло паркиране

В съседство до блок 216 в Надежда се намира склад за безалкохолни напитки. Изградена е незаконна рампа и ежедневно паркират техните бусове и камиони върху тротоара с което разрушават неговата настилка и пречат на преминаването около блока. Моля помогнете за озаптяването на тази меко казана нагла селяни.

 

Нагло паркиране

Постоянно нагло паркиране по тротоара и зелените площи !

Нагло паркиране

нагло паркиране

постоянно паркиране коли по тротоара и в зелените площи !

Нагло Паркиране

Здравейте, 

Пред вх. Г на пространството междъ бл. 316 и 317 всеки ден нагло и безотговорно 2 черни джипа Ауди и Фолксваген паркирант на тревната площ и пешеходната алея, така че никой да не може да мине от там. Какво трябва да направим за да принудите тези "кретени" да спрат да паркитат таратайките си така, че да пречат на всички.

Нагло паркиране

Вече се паркира и под висилката.

Нагло паркиране

Автомобилите от снимките непрекъснато и целогодишно паркират по подобен начин. Останалите живущи  нямат въьможност да се възползват от местата. Нека компетентните органи да обърнат внимание и вземат мерки

Нагло паркиране

Поредното нагло паркиране в този район! Това е всекидневие! Вземете мерки срещу това! 

Нагло паркиране

На ул. Пирински проход шофьор паркира през колчетата буквално в градинката. С джипа си каля зелените площо и блокира движението на хората.

Нагло паркиране

Моля за съдействие за решаване на проблем с паркиране в частен имот!

В ж.к. Люлин 5, на ул. 502-ра се намира ветеринарна клиника. Към нея, върху парцел частна собственост, има изграден паркинг за клиентите на клиниката. На него редовно паркира автомобил с рег. № СВ5277НС, въпреки многократните разговори с шофьора. Потърсено е съдействие от ЦГМ за репатриране на автомобила срещу заплащане, но отговорът е, че трябва да се подаде сигнал в Столична община.

Моля за информация какви действия трябва да се предприемат, за да се ограничи достъпът на автомобила до частния имот и да се спре паркирането без съгласието на собствениците.