Изоставен Автомобил без номера в частен имот

В общото пространство на подземните гаражи на номер 46 има изоставен автомобил без номера.

Моля да го отстраните. Само се обадете, за да кажете кога ще дойдете, за да ви отворя вратата към гаражите

Публикувано в категория Замърсяване на обществени площи - Излезли от употреба (изоставени) автомобили.

Изоставен Автомобил без номера в частен имот

В общото пространство на подземните гаражи на номер 46 има изоставен автомобил без номера.

Моля да го отстраните. Само се обадете, за да кажете кога ще дойдете, за да ви отворя вратата към гаражите

Наглец лъже, че е паркирал изоставения си автомобил в частен имот!

Пиша Ви по повод Сигнал №26126/ СОА16-КЦ01-8648/ 13.05.2016 и постоянните лъжи, на един наглец, който лъже, че е паркирал в частен имот. Да, паркирал е, но имотът не е негов. Не плаща наем и няма договор. Така че всички паркирали там правят това незаконно и е въпрос на време да информирам собственика, за да ги разкара всичките.

Автомобилът е безстопанствен и смятам, че трябва да се приложи процедурата. 

Считам че правилата са за всички и пред тях всички сме равни.
Моля да приложите процедурата и да докажете, че има смисъл от разпоредби, наредби, правила и... Община!  

Сметище в частен не застроен имот и сметище в частен застроен не обитаван имот

Уважаеми дами и господа, пиша по повод отпадъци в близост до жилищни блокове и къщи намиращи се в близост до адрес ул. Майстор Ал. Рилец 43 А. Единият имот не е застроен и е превърнат в сметище от бездомни хора а другият е застроен не обитаван отново превърнат в сметище от същите хора. Подавани са многократно сигнали в шесто РПУ и на столичен инспекторат, но проблема остава неразрешен. Звъняли сме и в община Витоша, казаха ни да открием собствениците на адрес 33 собственик е стройтелна фирма а на изоставеният имот мъж който не можем да открием. Моля за съдействие от името на всички съседи.

Шум от частен имот

По всяко време на денонощието, силна музика и в момента.

Неподдържан частен имот

Имота е не обезопасен и обрасъл с храсти и дървета от които са забелязвани да излизат змии и кърлежи. Покрай него играят много деца от съседните блокове. Моля да бъде заставен собственика да го почисти и обезопаси преди да е станал инцидент с някое дете. По информация на съседи някъде между храстите в имота има и кладенец.

Сметище в частен имот!

В с. Бистрица на ул. "Ябълкова градина" 17 има празен имот, който не е заграден. В близко имение от около година се прави ремонт и всички боклуци от ремонтните дейности се изхвърлят в този имот. Образувало се е сметище. В момента вятърът разпилява боклуци по цялата улица!

Неподдържан частен имот

Имота е не обезопасен и обрасъл с храсти и дървета от които са забелязвани да излизат змии,кърлежи и плъхове. Покрай него играят много деца от съседните блокове. Моля да бъде заставен собственика да го почисти и обезопаси преди да е станал инцидент с някое дете. По информация на съседи някъде между храстите в имота има и кладенец.

Бе подаден сигнал преди година и нищо не беше предприето по проблема.

Сигнал №29908/ СОА16-КЦ01-12588/ 10.07.2016 15:46:54

Наводнен частен имот.

На ул. "Владимир Димитров- Майстора" 52 от около една седмица се наводнява градината на частен имот, като има опасност влагата да стигне до къщата.

Предполагаем източник на наводняването е запушена дъждоприемна шахта на ъгъла на ул. "Владимир Димитров- Майстора" с ул. "Меча поляна", тъй като градината е наводнена само откъм улицата.

Друга гражданка е подала сигнал за проблема преди една седмица и досега няма реакция.

Моля за извършване на своевременна проверка и разрешаване на проблема.

Благодаря!

 

сметище в частен имот

Здравейте, преди повече от месец Ви изпратих сигнал за огромно сметище, което се образува в двора на изоставена къща, находяща се в ЖК "Стрелбище", ул. "Дедеагач"№6. Доста бързо получих отговор, че служители на Столичен инспекторат са посетили мястото, констатирали са замърсяването и са изпратили писмо до район Триадица. Похвално - браво на Столичен инспекторат. И край. От тук нататък повече от месец нищо - бунището става все по-голямо. Появиха се доста мишки, които излизат от бунището. Времето се затопля и ще започнат да носят зарази в непосредствено намиращите се до сметището блокове.

Наводняване на частен имот.

На ул."Околовръстен път"№36 се наводнява частен имот. Сграда " Перла Парк" се наводнява от неустановен източник. В момента приземните помещения са с 10 см. вода. Собствениците на имота смятат ,че проблема е от запушена канализация на Околовръстен път.