Стърчащи железа

На посоченото място в Южен парк има детска площадка. Кошчетата за боклук бяха подменени. Железните колчета на старите кошчета за боклук не са премахнати. Опасни са, някое дете може да се нарани.

Публикувано в категория Детски площадки - Повредени, счупени или липсващи съоръжения на детски площадки

Стърчащи железа

На посоченото място в Южен парк има детска площадка. Кошчетата за боклук бяха подменени. Железните колчета на старите кошчета за боклук не са премахнати. Опасни са, някое дете може да се нарани.

Стърчащи железа

На https://goo.gl/maps/XCfAX86mtxH2 (гугъл стрийтвю) може да видите стърчащите железа, които са пречка за пешеходците и създават опасност от наранявания.

Стърчащи железа

От пътната настилка стърчат железа ,които са опасни.

Стърчащи железа от плочките.

На пешеходния светофар на Лъвов мост в посока БИЛЛА има няколко доста дълги стърчащи железа от плочките, които представляват опасност за пешеходците.

Стърчащи арматурни железа.

По ул. "Витошки бор" в участъка между бул. "Цар Борис III" и ул. "Багра" има стърчащи арматурни железа на пътното платно. Моля за спешни мерки!

Шахта със стърчащи железа!!!

Стърчащи железа от платното.

На платното има дупка ремонтирана със стомано-бетон. Бетона е полу разрушен и от дупката стърчат опасни арматурни железа. Въпрос на време е да унищожат нечия гума. Моля за незабавни мерки по отстраняване на дефекта на платното. Възложените ремоти в квартала обхващат единствено улиците, по които се движи автобус 72. Останалите са в окаяно състояние.
Точно пред дупката е входа на детска градина Доверие. Трябва ли някое дете да пострада за да се вземат мерки?

Опасни стърчащи железа

Тези стърчащи железа се намират непосредствено до 20-то училище "Тодор Минков". Дете, което се е затичало или възрастен, който се е спънал, могат да се набучат на тях и последиците могат да са смъртоносни.

Вземете мерки възможно най-бързо, защото нечия смърт може да тежи на съвестта ви!

Стърчащи железа от асфалта!

 Добър ден! Между трамвайните линии асфалтната настилка е вече така "изядена", че започват да излизат долните конструкции. Съвсем спокойно някой може да се наниже като шишче! Дано не е някое дете или някой ваш близък. На снимката,която е правен нощно време, съм повдигнала желязото с обувката си за да се вижда по-добре. 

Стърчащи железа на тротоар.

Тротоарът пред "Софийски районен съд" е осеян с бетонни отливки от които стърчат железа.преминаването е много опасно особенно за малки деца и възрастни хора.