Остъкляване на балкон

На 13.02.2020г. е извършена промяна във фасадата на адрес на бул. "Васил Левски“ 74, като е остъклен с алуминиева дограма балконът на левия апартамент на ет.6. Сградата е точно на тролейбусната спирка, между ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Ген Паренсов".

Моля за извършване на проверка и предприемане на действия по компетентност!

Публикувано в категория Други - Други

Остъкляване на балкон

На 13.02.2020г. е извършена промяна във фасадата на адрес на бул. "Васил Левски“ №74, като е остъклен с алуминиева дограма балконът на левия апартамент на ет.6. Сградата е точно на тролейбусната спирка, между ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Ген Паренсов".

Моля за извършване на проверка и предприемане на действия по компетентност!

Незаконно остъкляване на балкон

Здравейте,

 

Остъкляване тераса

Моля за помощ дали съседи на ет 4  ап 10 в нова кооперация с акт 16 от ч год. могат да сложат покривна конструкция на открити 2 тераси под 45 градуса са ни терасите и са към улицата. Благодаря!

Навеси, козирки и остъкляване

Здравейте,

Тъй като тук в Манастирки ливади, такива сигнали може да бъдат пускани за всяка една сграда, бих искала да насоча Вашето внимание и към сграда на ул. Тодор Каблешков 53. На 7 етаж във вход В е изградена козирка на терасата, която не е обезопасена и вече няколко години ние не можем, да се справим със собственичката на имота, да я накараме доброволно, да демонтира или да постави необхомите обезопасителни средства. Моля, да проверите, дали този навес е издраден с ваше разрешение и спазени ли са всички изисквания. Кой следва да се грижи за безопасността на гражданите? Ние сами ли трябва да се саморазправяме с всеки, който не спазва нормативната уредба? Общинските власти не следва ли, да вземат мерки за да се преустанови всико това? Трябва да ли да чакаме следващата по-студена зима, когато може да има и по-сериозни инциденти за да се вземат мерки?

Предварително благодаря!

Навеси, козирки и остъкляване

Здравейте,

Възможно ли е всеки, да остъклява, да слага простори, да прави навеси и козирки на тераси и прозорци на жилищни сгради, както и когато иска? Не е ли нужно, да получи някакво разрешение за това? До кога ще продължава самоправството и безхаберието на общината към цялата селянизация и циганизация на “НОВИЯ ЛУКСОЗЕН КВ. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ„? Моля, да проверите и да вземете своевременни мерки. Очаквам Вашата компетентна намеса!

Незаконно остъкляване на тераса.

Незаконно остъкляване на тераса на ул."Сердикийски събор" бл.43.

Незаконно остъкляване на балкони

Незаконно остъкляване на балкони на бул. Патриарх Евтимий 11

Незаконно строителство изразяващо се в остъкляване на тераса от съседа под мен

Липсващо остъкляване на трамвайната спирка "Райска градина" ТМ №5

От месеци липсва остъкляването на трамвайната спирка "Райска градина" ТМ №5 в посока Съдебна палата

Отводняване на балкон

Здравейте! За съжаление ми е трудно да цитирам нормативен акт, който урежда такива въпроси, но не вярвам да е трудно за Вас (хората, за които това е професия) да установите член, точка и т.н. които са в нарушение на посоченото по-долу отводняване на балкон, а именно: тръба, която минава през клоните на дърво и накрая тече от около 2м височина на тротоара и улицата (на ъгъла на бул. "Тодор Александров" и ул. "Княз Борис I" - на метри от статуята на София, Президенството, централната метростанция и т.н., и т.н.

Прилагам собствена снимка, но тази тръба се вижда дори и в Google maps - ето линк:

https://www.google.bg/maps/@42.698195,23.3190985,3a,75y,135.45h,102.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSJKwFOYHlAjqZNYn3iq0RA!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg