Паднали дървета

По поречието на Перловска река в участъка от бул Арсеналски до ул Бяла черква има огромно количество паднали големи стари дървета. Това продължава с години. Това е занемарена територия от Южен парк. Има още много стари дървета, които трябва да бъдат почистени. 

Публикувано в категория Екология. Зелена система - Извозване на отрязани клони и храсти

Счупени висящи на самите дървета големи клони на дървета(все още не паднали върху човек или кола)

Клоните са счупени и висят на самите дървета. При най-малката буря ще паднат на земята; От едната страна под дървото паркират коли(от страната на входовете на бл.21 - м/у вх. Б и вх. В). От другата страна(м/у бл. 21 и бл.22) има детска площадка и клоните висят на самата пътека. Спешно трябва да се намали височината от високите клони на големите дървета в района. Стари са и както е видно са опасни.

Паднали, изсъхнали дървета върху пътеката- два броя. Множество други изсънали дървета, който засташават живота на преминаващите хора.

В целия парк "Кошарите" има голямо количесто изсъхнали дървета. Част от тях са паднали и подпряли се на други дървета, други скоро ще паднат. През нощта (05,02,2019) са паднали два броя - точно върху пътеката, от където минават доста хора.  За втори път подавам сигнал за тези дървета - те падат постоянно и никой не взима никакви превантивни мерки. Цялата градинка е пълна с дървета, който постоянно застрашават живота ни. 

Две паднали дървета!

Паднали два бора след последната буря.

Единят е пред бл. 1(зад бл. 5).

Вторият се намира зад бл. 1( към ул. "Мала планина"), в градинката пред ДГ Фют.

Моля да бъде направена проверка и двете паднали дървета да бъдат премахнати.

Благодаря!

Паднали дървета

От снеговалежа са паднали напречно три дървета в Южния парк. Между ул. "Арсеналска" и ул."Котел" са паднали две дървета, а между ул. "Арсеналска" и ул."Бяла" един брой. По тези пътеки живущите се движат към бул. "Витоша" за ползване на трамвай №1.

Паднали дървета

На ул."Цар Иван Александър", на около 30 м от ул."Галичник" има паднали дървета, които препречват пътя и не може да се минава.

Паднали дървета.

Сигнал за счупени клони на поредица от  дървета на ул."Цветна градина" срещу №69-71. Клоните са омотани в жиците на стълбовете, има наличие на скъсани жици,висящи по тротоара.Моля за Вашата спешна намеса.

Паднали дървета

Паднали дървета по улици, тротоари и в междублоковите пространства.

Паднали дървета

Множество паднали дървета в парка.

Моля за съдействие.

Паднали дървета

В частта от Южен парк разположен между бул Арсеналски и Перловската река са паднали и изсъхнали множество дървета . Необходимо е тяхното почистване .Тази част от парка е в община Триадица.

2 паднали дървета

Здравейте,

Има 2 паднали дървета в градинката между блокове 115 и 112 в Надежда 1 ч. (зад Фантастико). Не са на пътека, но са големи и трябва да се махнат.

Сигналът не е спешен.