НЕЗАКОНЕН ПАРКИНГ

НЕЗАКОНЕН ПАРКИНГ върху тротоара до МИСТЪР ПИЦА НА БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 49 - "В". НАПРАВЕНА Е МАРКИРОВКА ВЪРХУ ТРОТОАРА, КАКТО И СКОСЯВАНЕ за лесен достъп от автомобилите. Гражданката  е глобена. Желае да се изврши проверка и постави знак за служебен паркинг, ако е такъв.

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили в зелени площи или на тротоара извън синя/зелена зона.

Незаконен паркинг

На ул. "Кюстендил" 21, пред входа на сградата има ограничителни колчета. Охраната на сградата не позволява на колите да паркират. Стига се до бой...Колчетата са поставени на част по продължението на сградата. Там, където няма колчета, колите са принудени да спират на тротоара и дори на пешеходната пътека. Когато има спрели коли при ограничителните колчета е намалена видимостта към пешеходната пътека!

Незаконен паркинг

Върху пътното платно, пред новопостроена жилищна сграда, е изграден незаконен паркинг върху пътното платно! Моля за незабавна реакция - санкция на нарушителя-строител и незабавно възстановяване на тротоара, който е изместен плътно до сградата! И ако има разрешение - кой е допуснал това??? При липса на реакция от страна на компетентните органи, ще бъдат уведомени медиите!

Незаконен паркинг

Моля за проверка за установяване на законността на паркинга на бул. Петко Ю. Тодоров (между ул. Бяла черква и Пазар Иван Вазов).

Има будка с охрана и табелки на близкия ресторант, но няма никаква инфраструктура - колите паркират в кални локви между дърветата. 

Незаконен паркинг

Незаконен паркинг, създаден от живущите в блока. Достъпът до паркоместата в район с лимитиран брой места за паркиране е огранизен и се осъществява чрез метална верига, опъната между две дървета. 

Незаконен паркинг

Здравейте,

На посоченото място през няколко месеца се появява един човек, пуска бариерата и започва да събира таксички за паркинг. При въпрос да предостави документи за съответния "платен" паркинг отговорът е "Касова бележка мога да ти дам". Обикновенно идва около 8-9 сутринта и си тръгва около 17. През времето когато не е там бариерата си седи вдигната.

Благодаря ви предварително за проверката.

 

Незаконен паркинг

Незаконно оградена, затворена и присвоена общинска площ за частен паркинг !!!

/приложена снимка/

незаконен паркинг

Добър ден!

Вече втори път Ви информирам, че детската площадка пред бл. 94 е превърната в паркинг. Имаше ограда, която беше изрязана за по-лесно паркиране. Моля за Вашата намеса детската площадка да бъде реновирана и да се възстанови предназначението й.

Незаконен паркинг

Възможно ли е да се превърне една зелена площ в паркинг, за да се угоди на едно заведение и как по-точно е дадено разрешение за това (ако въобще е дадено)? Защо никой от живущите наоколо не е попитан за това дали е целесъобразно? Не е ли по приоритетно да се направят улиците и осветлението в междублоковите пространства?

Незаконен паркинг

Постоянно се паркира на тротоара.

 

Незаконен паркинг

На входа на Северния парк всекидневно паркират множество коли. Моля да се осъществява проверка.