Много дупки в асвалта на ул. Солун

В отсечката от бул. Гоце Делчев и ул. Нишава асвалтовото покритие е с много дупки и прагове. Молим да бъде включена ул. Солун в плана за пролетно- летни ремонт

Публикувано в категория Други - Други

Много дупки в асвалта на ул. Солун

В отсечката от бул. Гоце Делчев и ул. Нишава асвалтовото покритие е с много дупки и прагове. Молим да бъде включена ул. Солун в плана за пролетно- летни ремонт

Много сериозни дупки и шахти с ръб над асвалта повече от 15см

Здравейте,

Искам да докладвам за особено големи дупки по цялото протежение пред блок 227А в ж.к. Люлин-2 - пред пицария Гости и особено по продължението към паркинга зад Т-Маркет. Дупките са от поне 3г така, бяха запълнени само с чакъл и то не от поддържащи фирми. В момента ежедневно си чупим колите по този участък, повечето дупки са с дълбочина над 15см и са през ширината на цялата улица. От страни на Пицария гости има 2 излезли шахти които биха предизвикали ПТП или сериозна повреда на автомобила ако се мине през тях, в същото време до тях има няколко сериозни дупки и така разминаването на два автомобила в този участък е невозможно без да се изчакат, а през тази улица Виолета Якова минава не малък трафик. Прилагам и снимки на дупките и шахтите за да видите нагледно.

Моля да се предприемат необходимите мерки за отстряняване на дефектите и ремонтиране на дупките, които стоят така от поне 3г и ежедневно предизвикват ситуации за ПТП.

Здравейте има ли някакъв шанс да се изпрати някой който да направи оглед на кръстовището на Димитър Пешев и Цветан Лазаров тъй като от години асвалта е много разрушен и има множество дълбоки дупки!!!

Дупки на асвалта

Дупки на асвалта на наскоро ремонтирания мост над р. Искър, посока Бусманци. Толкова ли не могат да се направят качествено тези снадки, със сигурност дупките ги имаше преди зимата, но никой не взема мерки сега да не се увеличават.

Дупки в асвалта

Това е асвалт на 2 години и в посочения участък е дупка до дупка. Моля за спешна поправка.

Дупки по асвалта

Здравейте,

Подавам сигнал, че цялата улица "проф. д-р Васил Златарски" до кръстовището с ул. "Св. Киприян" е с нарушена пътна настилка и преминаването по улицата е затруднено. Нарушена е настилката и по тротоара към близкия парк.

Надявам се на вашата бърза реакция.

дупки на асвалта

Дупки на улицата пред посочения адрес.Има още дупки на същата улицата и на съседните улици.

огромни дупки по асвалта

Огромни и дълбоки дупки по асвалта. Също така и по улица Стефан Стамболов от № 60 до 96 . Разбихме си колите. Пратете някой да ги направи така, че да издържи до следващите избори. 

Неравности и дупки в асвалта

При пременинава на тежки превозни средства в/у вдлъбнатините на асвалта, съседните сгради се тресат! Особенно сутрин рано преминават камиони и автобуси. Тези неравностти казаха съседи че са от два канала които са копани преди години и асвалата се е слегнал. Прикачвам снимки.

Кооперацията в която живеем е с лице към ул. Раковски, и при разстрисане е като земетресение.!

Дупки на асвалта Студентски град

От баба Яга магазина Като се тръгне към блок 40 на СУ има множество дупки на платното пътно. Моля за разглеждане за ремонт след отпускане на средства