Пропаднал тротоар

Здаравейте ,

Пиша ви като представител на ЕС на ул."Здраве"23,моля да бъде възтановена хлътналата тротоарна настилка до входната врата на ЕС. Тротоара в това му състояние е предпоставка затруднено преминаване,нараняване на пешеходци в тъмната част на деня и поради обратният наклон, постоянно влиза дъждовна вода в основите на сградата и  избените помещения на ЕС се наводняват след дъжд. Моля за бърза реакция от компетентните служби.

С уважение:

Публикувано в категория Други - Други

Пропаднал и разбит тротоар на бл. 20 граничещ с улицата.Пропаднал и разбит асфалт на същата улица ,в участъка между бл.20 и банка Уникредит.

По време на строежа на банка Уникредит се използуваха тежкотоварни бетоновози ,в резултат на които се напука и пропадна асфалтовия участък и тротоара.След приключване на строежа,никой не коригира нанесените щети.Продължава да пропада тротоара и да се руши асфалта. Освен това постоянно спират автомобили на тротоара ,който е в неприкосновена бизост до пътя и блок 20.По време на дъжд и снеговалеж,улицата се превръща в езеро и е невъзможно преминаването на хората от жк"Сердика "и от живущите в съответния блок.Моля да ни помогнете ,ако това е във Вашия ресор,като поставите и няколко колчета на тротоара,за да предотвратите евентуален риск и за блока.Благодаря Ви и приятен ден!

пропаднал тротоар

Пропаднал тротоар

В ж.к. "Красна поляна 1", пред бл. 32, на ъгъла на ул. "Булина ливада" и ул. "Румяна" асфалтовата настилка  на тротоара е пропаднала на дълбочина от около 60 см. и движението е опасно за пешешходците.

Пропаднал тротоар.

Наскоро ремонтираният тротоар е пропаднал на ъгъла на ул.Княз Борис І" и ул."Солунска".

Пропаднал тротоар

На тротоара пред съюза на слепите - създава опасност за слепите хора.

Пропаднал тротоар

на 12.07.2016 видях товарен автомобил, участващ в строителство на сцената пред Ал. Невски, качен на тротоара. Тротоара е пропаднал от тежеста на товарния автомобил. Този тротоар беше ремонтиран преди година-две

Пропаднал тротоар.

Тротоарът е пропаднал пред пощенска станция 1229. Трудно е преминаването на възрастните хора, които си взимат пенсиите.

Пропаднал тротоар

Моля, за изграждане на пропадналата част от тротоара на ул. Константин Иречек 8. Преминаването на пешеходци и детски колички е силно затруднено.

 

 

 

Пропаднал тротоар

Потънал е тротоара на бул. "Цар Борис 3" №387 и в тъмните часове е опасно за преминаващите. При валежи се образуват локви, а през зимата  заледяването е предпоставка за сериозни травми. Пропадането е голямо, тъй като тротоара е ремонтиран преди повече от 40 години, а отдолу са положени и кабели. Моля, да се предприемат по-бързи действия за разрешаване на проблема.

Пропаднал тротоар

Пропаднал тротоар