недостъпен тротоар

на ъгъла на ул. Костенски водопад и ул. Метличина поляна, пред жилищна сграда с административен адрес - ул. Костенски водопад 47А, тротоара е с нарушена цялост. При отстраняването на дърво е останал дънера, разместени са плочки и е невъзможно преминаването по него с детска количка, инвалидна количка и т.н.

Публикувано в категория Други - Други

Недостъпен тротоар

Маркираната отсечка има тротоар, който практически е превърнат в денонощен паркинг и е невъзможно да се използва. Няма периодичност на нарушенията, случва се денонощно. Има нужда от анти-паркинг колчета по цялата отсечка.

Недостъпен тротоар

Здравейте,от близо 10 г има проблем с тротоарните площи в кв Драгалевци пред ул."Лешникова гора" 34. След поставянето на газификация от фирма Овергаз,тротоарат на улицата беше разкопан за полагане на тръби. След полагането им обаче фирмата си заряза строителните отпадаци пред въпросният адрес и тротоарат в тази част е недостъпен вече около 10 г понеже е затрупан с пръст и счупени плочки. Скоро на въпросната улица идваха служители от общината по сигнал за паркирани автомобили по тротоара и наложиха санкци на нарушителите,но при поставен въпрос за този боклук, защо не се вземат мерки най-нахално заявиха,че само свидетелски показания не били достатъчни и трябвало доказателства под формата на снимки или видео кой го е причинил. Дори и не проявиха интерес да подадът сигнал за почистване на тази площ. Моля да се предприемат действия за почистване на тротоара от оставените строителни материали от фирма Овергаз

Недостъпен тротоар

Системно паркиране в този участък, което прави тротоара недостъпен за граждани. Особено вечер е умопомрачително нахалството на шофьорите.

Недостъпен тротоар

на посоченото място тротоара се ползва от магазина. майка с количка тръдно може да мине от хората, коиот пазаруват, да не говорим за моментите в които зареждат стока.

недостъпен тротоар

на ъгъла на ул. Костенски водопад и ул. Метличина поляна, пред жилищна сграда с административен адрес - ул. Костенски водопад 47А, тротоара е с нарушена цялост. При отстраняването на дърво е останал дънера, разместени са плочки и е невъзможно преминаването по него с детска количка, инвалидна количка и т.н.

Недостъпен тротоар

Тротоарът пред огромната сграда на НИКМИ, която не знам кой им позволи да построят в пълно нарушение на устройствения план, е НЕДОСТЪПЕН ОТ 6-7 ГОДИНИ !

Пълно безобразие е тротоар на централен столичен булевард да е недостъпен заради частен проетк, който продължава години наред !

Настоявам фирмата да бъде заставена да приключи стройтелните си дейности, които пречат на гражданите. Тротоарът се използва от учениците на близката Търговска гимназия, които са принудени да ходят по пътното платно, което създава опасност за живота са децата !

Недостъпен за пешеходци тротоар

   По ул."Оборище" и по-точно към кръстовището с ул."Черковна" тротоарите са заети от паркирали автомобили. Движението по тях е невъзможно, а гражданката е инвалид и без това трудно се предвижва. В резултат на паркирането тротоарите са разбити и плочките са потрошени.

Недостъпен бордюр/тротоар

Бордюрът на кръстовището на бул. Дондуков и ул.Злетово заедно с тротоара намиращ се точно на светофара непосредствено след слизане от моста Чавдар е в изключително лошо състояние. Тротоарът е разбит, а бордюрът е много висок и труден за преминаване с детски колички.Преди няколко години беше извършен основен ремонт на моста Чавдар, а преди няколко месеца беше ремонтиран и тротоарът по бул. Дондуков в участъка между ул.Злетово и ул.Бяло море, но този бордюр остана неремонтиран между двата участъка.

Недостъпен тротоар за пешеходци

поряди нерегламентиран пазар за грозде тротоарът е недостъпен за пешеходци. Целодневно има паркирани автомобили и камиони на тротоара и не може да се премине по него. Освен това оттам се носи лоша миризма, мръсно е и е пълно с насекоми.

Разнасяне на кал, прах и недостъпен тротоар

Колите, спиращи на нерегламентиран паркинг на тротоара и зелените площи, разнасят голямо количество кал и прах в околността. Също така при изсъхването му се увеличат количеството на фините прахови частици замърсяващи въздуха който дишаме. Въпреки старанието на общината да събере пясъка, боклука след зимата и да измие улиците, колите влизащи и излизащи от тези места замърсяват пътното платно и тротоара за много кратко време. Също така, тези коли пречат на движението на пешеходци и майки с колички по тротоара. Искам да помоля да се вземат мерки за предотвратяването на паркирането на коли на тези места чрез поставянето на анти паркинг колчета/ заграждения или на поставяне на подходяща настилка ако мястото е предназначено за паркиране. Еднократните акции на общината по глобяване на нарушителите веднъж месечно надават резултат желания резултат и колите продължават да спират (основно през нощта и неработните дни). Предприемане на дългосрочни мерки ще подобрят заобикалящата ни среда, увеличи чистота и намали средствата и усилията на община та за почистване на улиците и въздуха.