Липсва зебра и ясното и обозначение, старата е изтрита а знакът не в достатъчен

Публикувано в категория Пътна сигнализация - Липсваща или избледняла пътна маркировка; несъответствие в сигнализацията, регулираща уличното движение

Липсва зебра и ясното и обозначение, старата е изтрита а знакът не в достатъчен

Изтрита маркировка на зебра и липса на знаци за зебра на улица Здравец след кръстовището с улица Черковна

Здравейте пшиа ви относно изтрита  маркировка на пешеходните пътеки и липса на знаци за обозначаване на пешеходна пътека на ул. "Здравец", след кръстовището с ул. "Черковна" в Горни Богров, по посока село Яна преди автобусна спирка "Кавяците" и пешеходна пъкека на ул. "Вакил Левски", преди кръстовишето с ул. "Черковна", преди автобусна спирка "Каваците", по посока София. Моля маркирайте с рефлекторта боя пешеходните пътеки и поставете съответните знаци. 

Изтрита пешеходна пътека (зебра)

От много месеци насам пешеходната пътека (зебра) на кръстовището точно до Новотел е почти изцяло изтрита. Кръстовището е много оживено и непрекъснато пресичат хора, от които и много чужденци. Често коли не отчитат пешеходците заради липсващата маркировка, макар и да има знак.

Моля, пешеходната пътека да бъде боядисана отново / освежена.

Благодаря.

Изтрита пътна маркировка за пешеходна пътека тип Зебра

Изтрита пътна маркировка за пешеходна пътека тип Зебра. Не зная доколко има смисъл от полагане на нова маркировка по този сигнал, т.к. при предния сигнал за изтрита маркировка по бул. Първа българска армия (в близост до ул. Гено Киров), пътната маркировка върху паважа се изтри за около седмица след полагането ѝ. Но пък реакцията на общината беше светкавична и тя беше положена скоро след подаването на сигнала. За текуящия сигнал настилката е почти изцяло върху паваж.

липсваща/изтрита маркировка на всики пешеходни пътеки тип Зебра в зоната около храм-паметник Ал. Невски

Всички пешеходни пътеки в района около храм-паметника Александър Невски са с почти лисваща хоризонтална маркировка (боя върху пътното платно почти липсва) от друга страна на места знакът за пешеходна пътека е поставен на тротоара, а от тротоара до мястото където реално преминават колите има поне 8-10 метра и водачите изобщо не забелязват знака, съответно дори не намират за нужно да спрат. Липсата на маркировка на пътното платно застрашава живота на преминаващите пешеходци

Знакът забранено влизането липсва

Пътен знак B1 в локалното платно на Цариградско шосе до Тека България и ГДБОП е демонтиран. От няколко месеца нарушители го обръщат наобратно за да навлизат срещу движението на еднопосочната част на локалното платно, но от няколко дни знакът изобщо липсва.

Браво за знакът, но вече липсва!

Имате едно голямо БРАВО за знакът забранено паркирането и спирането, който сложихте. Но той вече липсва неизвестно защо? Моля върнете го обратно.

Липсва знакът за еднопосочно движение

Знакът за еднопосочно движение по ул. Баба Илийца при кръстовището с ул. Добрич липсва. 

липсва знакът че е забранено влизането в улицата

липсва знакът че е забранено влизането в улицата