Паркиране в парка на ндк! Надявам се още днес да изпратите полиция!

Публикувано в категория Други - Други

Паркиране в парка на ндк! Надявам се още днес да изпратите полиция!

Неправилно паркиране и липсата на контрол от ЦГМ и Пътна полиция

Надявам се, че ще се звемат сериозни мерки

Госпожо Градоначалник, това е състоянието на подлез находящ се на бул. Цариградско шосе на спирката на "Комплекс на БАН". Същият е в окаяно състояние. Целият е във вода, която капе по стените, пада мазилка. Защо, трябва да стане инцидент за да се вземат мерки? За жалост снимките не са достатачно ясни, но това е поради факта, че подлеза не е осветен. По тавана има окабеляване и не ми се мисли какво би станало с комбинацията вода- ток.  Грижете се за целият си град, а не само за централната му част.

Безобразно паркиране/спиране до Парадайс и престъпна небрежност от Столичен инпекторат и Пътна полиция

Това е мол Парадайс в 19.00 ч на 11 януари 2019 г.

И общо взето това е мол Парадайс 18 часа всяко денонощие. Същото е и от другата страна на мола. И около другите молове....

И преди да ми отговорите как сте глобили човек и половина за последната половин година от хилядите нарушители дневно, не ви моля да вземете мерки.

Моля ви само, всичките там ненужни служби - инспекторати, КАТ, центрове за мобилности (или по точно за късане на квитанции) - да напуснете , тъй като и без това полза от вас няма.

А, и да си върнете заплатите за последните 5 години в бюджета. Поне да не ви плащаме от данъците, щом няма да има полза от вас.

В квартала е пълно с кърлежи ,искренно се надявам да се оправят нещата, за по малко от час 10 кърлежа мисля , че е повече от притеснително

Ескалаторът на метростанция "Бели Дунав" не работи повече от 10 дни. Надявам се проблемът да бъде оправен скоро!

УНИЩОЖЕН ЕДИНСТВЕНИЯТ ВХОД КЪМ ПАРКА -МОСТА НАД КАНАЛА И ВАНДАЛЩИНА В ПАРКА

ВАНДАЛЩИНА В ЗАПАДНИЯ ПАРК.

УНИЩОЖЕН ЕДИНСТВЕНИЯ ВХОД КЪМ ПАРКА!

Изгоряли крушки на висок железен стълб над паметника в парка.Неосветен участък от парка.

Неработеща лампа на бебешката площадка в парка и необходимост от цялостно поднояване и засилване на осветлението в парка

Моля, да се вземат мерки за възстановяване на изгорялата лампа на бебешката площадка в парка.

Моля, също така да се преосмисли цялостното осветление в парка, което да бъде заменено с LED такова и да бъде удвоен броя на лампите с цел превенция от вандалски прояви и съсредоточаване на криминален контигент във вечерните часове.

Паркиране в парка

Накратко казано - неделна автомобилна свинщина в парка. Може би затова се нарича парк - защото всеки може да си парк-ира където свари.

Снимките са направени на 29 октомври сутринта.