нерагламентирана стоянка

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили на пътното платно извън синя/зелена зона.

нерагламентирана стоянка

нерагламентирана стоянка

толкова ли е трудно да се глобят най накрая и непрестанно да бъдат глобявани таксиметровите шофьори полицията ги гони те след 5 мин се връщат....

Нерагламентирана улица

Инвеститор планира и много скоро ще направи подобие на улица "Маричини езера". Няма изградена канализация, нито тротоари. Ще се изсипят два камиона чакъл, два сантиметра асфалт и ще сметнат, че са построили улица. Моля компетентните органи да си свършат работата. Затова им плащаме заплатите чрез нашите данъци.

Нерагламентирана улица

Моля, препратете сигнала до Прокуратурата на Р. България. Аз също ще изпратя сигнала. На посоченото място беше направено подобие на улица. Нека инспектора, който е подписал приемането на това нещо подобие на улица (без канализация, комуникации и тротоари) да отговаря пред закона за приемане на улици в регулация и съдията да реши колко години да лежи в затвора.

Нерагламентирана търговска дейност

От над 10г. на ъгъла на "Граф Игнатиев" и "Васил Левски",пред магазина за Хранителни Стоки се продават нелегално цветя,от около 2мес. бяхте успяли да изгоните нарушителите но тези дни се появиха отново! 

Моля,да бъдете по настоятелни в проверките и съставянето на актове!

Извършва се нерагламентирана търговска дейност в Парк Овча Купел

На входа на парк Овча купел, от към ул. Буземска и ул. Крушовски връх се извършва нерегламентирана търговска дейност - сергия с продажба на балони, захарен памук и т.н., без да се издава какъвто и да било документ при покупка.

Нерагламентирана постройка,улица „Хайдушка поляна“ 3В, 1612 ж.к. Лагера

Това съоръжение се появи в градинката пред блока още през есента на миналата година. От тогава, пред него, седят и две изкопани дупки, които също могат да се видят на снимката. След подаден сигнал през месец март т.г., от общината обещаха да го демонтират, тъй като установиха, че е поставено нерегламентирано. Днес, съоръжението, все още стои непокътнато.

 

Съмнение за извършването на нерагламентирана търговска дейност около автобусна спирка№1697

Това е районът зад СУ, около началната/крайна спирка на А9, 280 и 306. Мястото е апетитно, защото винаги има много хора. Сутрин в района на спирката се продават от чували, поставени на земята, най-различни закуски, гевреци и други. А през деня - има огромна сергия с книги, втора употреба, картини, най-различни статуетки и други. На пръв поглед изглежда, че будката за билети и карти е единственото законно място за продажба. Моля за извършването на проверка за нерегламентирана търговска дейност през целия ден на посоченото място. Ако СО смята, че тук трябва да се продават закуски и книги, нека да се направят специални павилиони, защото сега мястото е неугледно, като някакъв битак/пазар.

"нерагламентирана" площадка на сметище за отпадъци от пътна настилка!

Обръщам се към Вас, защото икам да сигнализирам за един нелицеприятен обект, който изникна през изминалата седмица, в близост до бл. 376, близо е и до чудесния нов храм Св. Рождество Христово на отсрещната страна през улицата. Това са няколко грозни купчини отпадъчни материали от пътна настилка. Изпращам Ви снимки, а и мястото е съвсем близо до общината, всеки неин служител ако отдели десетина минути може да се разходи пеш до храма и да се запознае лично с проблема. За съжаление красивата зелена трева, с която пролетта ни зарадва с настъпването си, сега представлява вярвам "нерагламентирана" площадка на сметище за строителни отпадъци!

Стоянка на таксита

Здравейте,

Таксиметрови шофьори спират автомобилите си на кръстовището и по този начин затрудяват включването в движението на останалите МПС-та.

Искам да попитам има ли регламентирана стоянка за таксита на посочения адрес?

 

Поздрави,

Димитър