Висящ елемент на входа на подлеза на бул. България (при ПИБ)

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Липсващи, повредени или неефективни конструктивни елементи в подлези

Висящ елемент на входа на подлеза на бул. България (при ПИБ)

Неработещ асансьор в подлеза на бул. България и бул. Тодор Каблешков от страната на МОЛ БЪЛГАРИЯ

Подадох сигнал номер 60564/31.08.2017 г. за неработещ асансьор в подлеза на бул. България и бул. Тодор Каблешков от страната на МОЛ БЪЛГАРИЯ. Асансьорът не работи от няколко месеца  и затруднява придвижването. Вие ми отговаряте, че повредата е отстранена, но не от правилната страна. ПОВРЕДАТА Е ОТ СТРАНАТА НА МОЛ БЪЛГАРИЯ.

Шахти в подлеза на Бул.България/Т.Каблешков

Здравейте,

  Преди време подадох сигнал затова че шахтите в подлеза преливат и бяха взети някакви мерки ( поне не беше като езеро). Минавайки от там ежедневно, забелязвам че шахтите на са почистени и съвсем скоро ще започнат да преливат. Няма нужда да споменавам за "приятната" миризма, но ви моля да предприемете мерки и да се отстрани проблема трайно.

Неработещо осветление в подлеза на бул. България

Здравейте, от няколко месеца не работи нито една пура в осветителните тела в подлеза на бул. България и бул. Гешов. В частта му от към стадион Раковски положението през деня е доста неприятно, а след 17,00 ч. е невъзможно за преминаване.

Запушена шахта в подлеза на бул. България

Здравейте,

 току що ми се наложи да премина през подлеза и пред мен трима човека паднаха. Първо, запушената шахта създава голям дискомфорт, мръсна вода и няма шанс да се избегне това ... Второто точно на изхода срещу запушената шахта, явно се стича вода която е замръзнала и предвид гладките мраморни плочки, падането е гарантирано. Моля, вземете незабавни мерки за отстраняването на горепосочените проблеми! Благодаря!

Запушена канализация на подлеза под бул. България

Запушени квадратни решетки на канализация в подлеза под бул. България. През работно време има паркирани автомобили и възможно да не се видят добре запушените шахти. 

подлеза на бул.България и бул.Гоце Делчев!

Здравейте, един висок млад мъж седи във подлеза на бул.България и бул.Гоце Делчев. Този човк е със брада и пие. Никой не му помага. Постоянно пие и е със брада. Бездомник е.

Осветление в подлеза на Гешов и България

В подеза на бул.България и Гешов вечер е доста тъмно за ученици - в частта към центъра. Зная че предстои ремонт на кръстовището и подлеза, но мисля че лампите са консуматив и поставянето на няколко в тази част на подлеза не би следвало да е проблем, за което е и молбата ми!

Предварително благодаря!

Запушена шахта в подлеза на бул. България

Шахтата в подлеза на бул. България (от страната на Billa) е пълна със зловонни отпадъци, които пречат на водата да се оттича и правят стълбището недостъпно при валеж или снеготопене.

Неработеща платформа в подлеза на бул.България

Здравейте, преди извесно време подадох сигнал че майките с колички няма как да преминават подлеза на бул.България при офис сграда Белисимо и хотел Феста. Получих отговор от Вас че за целта може да се използва платформата за инвалиди, след извесна кореспонденция бях уведомена че тази платформа може да се използва и е в изправност! Днес ми се наложи да се възползвам от въпросната платформа и позвънявайки на телефона който е посочен на входа на подлеза отново ми заявиха че платформата отново не работи! ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА И МАЙКИТЕ С ДЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАОБИКАЛЯМЕ ПО БУЛЕВАРДА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДВИЖИМ!