Постоянно паркиране в тревни площи. Блокиране достъпа към трафопост

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили в зелени площи или на тротоара извън синя/зелена зона.

Постоянно паркиране в тревни площи. Блокиране достъпа към трафопост

Паркиране на тревни площи до Трафопост-Фурна

Изкъртени колчета против паркиране ,и паркиране върху тревните площи на Ул.Ястребец 10,Тафопост-Фурна

НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРОТОАР И ТРЕВНИ ПЛОЩИ. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДОСТЪПА И ПРЕМИНАВАНЕ НА МАЙКИ С ДЕЦА МЯСТОТО РЕДОВНО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПАРКИРАНЕ ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ.

Въпреки многобройните сигнали автомобил марка Хюндай с ДКН СА2113РТ продължава безнаказано да паркира върху тротоара и зелените площи и да възпрепяства свободното движение на майки с деца и да унищожава зелените площи в центъра на града. Престоят и паркирането на тротоари, в паркове, градини, зелени площи, пешеходни подлези, детски и спортни площадки, на територията на детски ясли, детски градини и училища са забранени. Отново ли ще сме свидетели на беззаконие и връзкарство или някой от общината ще откликне на многобройните ни призиви за ред и законност,


НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРОТОАР И ТРЕВНИ ПЛОЩИ. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДОСТЪПА И ПРЕМИНАВАНЕ НА МАЙКИ С ДЕЦА!!! МЯСТОТО РЕДОВНО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПАРКИРАНЕ ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ.

Системно, денонощно неправилно паркиране в зелени площи и тротоар извън зелената зона. Затрудняване и ограничаване преминаването на майки с деца и системно унищожаване на зелена площ и тротоарни плочки от собственика на автомобил Хюндай с ДКН СА 2113 РТ в между блоково пространство на улица Бузлуджа 53. Моля за вашето съдействие автомобила да бъде отстранен от зелените площи и тротоара за да се спре унищожаването на облагородените зони. Моля ви да задължите собственика на въпросния автомобил да паркира на улицата в зелена зона.

Брутално паркиране и блокиране на достъпа до магазин Т-маркет

Брутално паркиране и блокиране на достъпа до магазин Т-маркет. Докога?

Неправилно паркиране на МПС и блокиране на достъпа до контейнерите за смет

Сутрин неправилно паркирали автомобили пред бл.249а затрудняват движението, възпредпядстват почистването и ограничават видимостта в завоя, което е предпоставка за ПТП. Приложена е снимка.

Благодаря за съдействието!

Автомобил, постоянно паркиращ на тревни площи.

Автомобил с регистрационен номер СТ 7300 СХ е непрекъснато паркиран върху "зелени тревни" площи. В резултат от това плщите не са нито зелени, нито тревни вече. Образува се огромна кална дупка и локви всеки път, когато завали или се стопи сняг. Освен това наредените плочки на пътечката, през която водачът преминава, за да достигне до "личното си парко място" са счупени, потънали и изкривени. Целия район става кален, когато автомобилът паркира или излиза.
Мястот се намира точно до детска градина и няколко градинки с пейки и в близост до училище. Постоянно минават малки деца и майки с колички.

Неправомерно паркиране, водещо до блокиране на движението и блокиране на автобусите на градски транспорт

Днес, 18.09.18 г., в 08.00 ч, на отбелязаното кръстовище паркирали автомобили в центъра на кръстовището станаха причина за блокиране на движението в двете посоки по улиците Вечерница и Обзор. Неправомерното паркиране на това кръстовище е системно и продължаващ с години проблем.

Паркиране по тротоар и зелени площи и блокиране на достъп до РУМ Младост

Паркиране по тротоар и зелени площи и блокиране на достъп до РУМ Младост. Може ли да потвърдите дали има фактически глобени, защото всеки ден е едно и също? Мен ако ме ужилят с 200 лева глоба, не бих повтаряла едни и същи нарушения...

Паркиране в зелени площи и тротоар и блокиране входа на парка

Паркиране в зелени площи и тротоар и блокиране на пешеходния достъп до парка на Младост 2...