Разхождани кучета без каишки и наморноци,и играещи си по детските съоръжения.Също така тютюнопушещи техни стопани

Публикувано в категория Домашни и стопански животни - Разхождане на домашни животни извън определните за целта места

Разхождани кучета без каишки и наморноци,и играещи си по детските съоръжения.Също така тютюнопушещи техни стопани

Кучета биват разхождани в парка и по детските площадки

Всеки ден десетки кучета биват разхождани от стопаните си в парк "100 Години София", като са превърнали тревните площи и алеите в кучешка тоалетна. Кучета препикават колчета, кошчета, пейки и детски съоръжения в парка. Големи кучета тичат свободно сред прохождащите деца, скачат по гърбовете, взимат играчки от ръцете. Ежедневно има разправии между собственици на кучета и скандализирани родители, като последните биват нагрубявани и заплашвани. Кучета се разхождат и изхождат и в тревните площи около 28 ОДЗ. Ъглите на близките блокове са на петна от кучешка урина, в тревата до входа на градината е пълно с изпражнения. Моля да вземете мерки и отношение по проблема с безотговорните стопани на кучета, които ежедневно рискуват здравето и живота на децата ни!

Стопани разхождат свободно кучетата си без каишки, не използват обособените полянки и не почистват след тях

Южният парк е на практика завзет от домашни кучета, които са разхождани от своите стопани без каишки. След тях не се почиств. Обособените градинки за кучета стоят празни. През пролетта преносът на кърлежи се улеснява значително от подобна практика. Това прави разходките с малки деца невъзможни. Предназначението на парка е за хората. Домашните любимци следва да се разхождат по установения ред. Крайно време е правилата да започнат да се спазват.

БЕЗДОМНИ КУЧЕТА / КУЧЕТА РАЗХОЖДАНИ БЕЗ КАИШКА И НАМОРНИК

В този парк е пълно с агресивни бездомни кучета , и такива които са пуснати безпризорно от своите стопани ! В парка играят деца и се разхождат невинни хора, които са застрашени от агресивни домашни и бездомни кучета ! Вземете мерки срещу нарурителите !

Кучета разхождани без каишка и бездомни кучета

Здравейте, в междублоковото пространство на 219 и 221 и около кръглата сграда на общината има постоянно бездомни кучета и кучета, разхождани без каишки. Снощи за пореден път бяхме нападнати с дъщеря ми, която е на 7 години, от такова куче в междублоковото пространство. Моля за съдействие да могат децата в Надежда спокойно да се разхождат и да играят, а не да заобикалят и да се крият от кучетата.

Зелените площи в градинката не са окосени, също така има счупени пейки.

Паркиран автомобил на тротоара / зелената площ, също така и пред гараж

Здравейте,

 

Става въпрос за два автомобила, които са паркирани на тротоара около номер педесет от повече от 3-4 месеца.

Единия е спрян пред гаражите от страната на ул. Удово, което възпрепядства собствениците (мен) от достъп, както и възпрепятства евентуални пешеходци, които биха използвали този тротоар. Другия е паркиран в "бившата" зелена площ пред Шандор Петьофи No 52. 

Поздрави,

 

Стопани разхождат кучета на игрище

Здравейте,

Точно до бл. 409А има "игрище" - заградено с ръждясала ограда място, където се събират деца да играят. На близо няма детски площадки или обособени зони за игра. Точно на това място непрекъснато собственици разхождат домашните си любимци, пускат ги да тичат и да се изхождат. Вчера вечерта се бяха събрали 5-6 кучета. Изобщо кучетатa са навсякъде, не съм видяла собственик да почисти след любимеца си. А децата? Къде да играят?

Агресивни кучета, кофти стопани

Около пункта за вторични суровини на завоя на ул. инж. Георги Белов се е заформила малка глутница кучета. Част от тях струва ми се живеят в пункта. Минавам от там с колело и всеки път ме лаят и гонят, но днес едното (доста голямо) ме захапа за обувката. Най-вероятно не са кастрирани и ще е добре да се кастрират.

Повредена настилка на детската спортна площадка също така и неработещи уреди повредени

Повредена част на специалната настилка на детската спортна площадка, липса на плочи , неработещи уреди, повредени