Фирма "Тек Експъртс" държи служителите си на работа без предпазни средства.

На пл. "Позитано" 2, фирма "Тек Експъртс" държи към 150 служителители на работа без да са  им е осигурени маски, ръкавици и дезинфектанти. Служителите се страхуват, много от тях идват с градски транспорт и на работното си място всички са в близък контакт. Във фирмата между служителите се носят слухове, че между тях има хора под карантино, но е наредено да се мълчи. Молим за съдействие!

Публикувано в категория Други - Други

Фирма "Тек Експъртс" държи служителите си на работа без предпазни средства.

На пл. "Позитано" № 2, фирма "Тек Експъртс" държи към 150 служителители на работа без да са  им е осигурени маски, ръкавици и дезинфектанти. Служителите се страхуват, много от тях идват с градски транспорт и на работното си място всички са в близък контакт. Във фирмата между служителите се носят слухове, че между тях има хора под карантино, но е наредено да се мълчи. Молим за съдействие!

Работа без лични предпазни средства

Моля, за незабавна проверка строителна площадка с разрешително за строеж №583/18.09.2008г. Строителите не се съобразаяват с живущите в квартала. Вдига се непоносим шум и в периода 14-16ч. Наднорменото запрашаване е видимо с просто око!

Работниците се трудят без използването на предпазни каски. Нахлузват ги само преди проверка.

Липсва поставеният знак В1 "Забранено е влизането на пътни превозни средства" на кръстовището на ул. "Царибродска" и ул. "Позитано"

Здравейте, отскоро липсва поставеният преди време знак B1"Забранено е влизането на пътни превозни средства" на кръстовището на ул. Царибродска и ул. Позитано. От другия край на пътя все още си стои знака за еднопосочно движение, но това няма как да се знае от мпс, които идват от ул. "Позитано" и става отново невъзможно разминаването зад детската градина с предпоставки за кавги и разправии. Моля, да възстановите знака.  

 

В1 "Забранено е влизането на пътни превозни средства"

"сергии", "павилиони"или как да ги наречем, върху тревни площи и тротоари с какви разрешителни за работа?

Как тези обекти работят без течаща вода при температури над 30 градуса и режат диня? Стоката седи на земята и нощно време не се прибира. "Защитена" от бризент, под който могат да влезнат всякакви улични животни и гризачи. Няма ли някакви изисквания в тази държава? Коя институция позволява тази шарания по улиците. Всеки ли може да си опъне шатра където реши и да започне да продава всякакви продукти?

Предложение за промяна в режима на работа на светофар на ул."П.Красов" и "Цариградско Шосе"

Светофарът , който дава правото да пресечем "Цариградско шосе", идвайки от "Павел Красов" в посока  "Дружба"по "Димитър Пешев" е настроен така, че предизвиква задръстване. Пропуска коли за по-малко от минута , а около 10 мин. е с червен сигнал. Няма причина за такъв режим, а задръстването, което причинява , започва от околовръстното.  

Некачествен ремонт на фирма "Варчев" във връзка със "Софийска вода".

Фирма "Варчев" е извършила ремонт като подизпълнител на "Софийска вода" на края на улица "Якубица" и след това с камион са изтъпкали края на улицата. Всичко е в кал.

Служителите от отдел "Общински приходи Триадица" не си вдигат телефоните.

Служителите от отдел "Общински приходи Триадица" не си вдигат посочените телефони. Моля за проверка и предприемане на мерки.

Липса на контрол по поркирането от служителите на "Паркинги и гаражи" в синя зона

В рамките на 10 дни липсва всякакъв контрол от служителите на "Паркинги и гаражи" по ул. "Солунска" в участъка от бул. "Витоша" до ул. "Цар Асен 1-ви". Нито един служител не следи за неправомерно паркиралите автомобили. На улицата по цял ден стоят паркирани коли в нарушение и никой не ги санкционира. Липсва всякаква възможност да се намери свободно място за паркиране, защото колите въобще не се местят. Молим за проверка и действия по компетентност!

липсващи предпазни решетки за трамвай 23 по бул."Копенхаген"

Не са взети мерки и нямам отговор на сигнала!

липсващи заграждения па линията на трамвай 23
от:

дата: 05.10.2017 13:09
до:
eltrans@mail.bg
Уважаеми господа,информирам Ви че по линията на трамвай 23 на бул."Копенхаген" липсват/умишлено/ няколко предпазни решетки- преминават недобросъвестни граждани.Съществува възможност за ПТП. Моля направете необходимото...
С уважение :

Фирма Хелитранс затвори улицата между бл. 272 и бл. 271 и възпрепятства преминаването по улицата в посока парк "100 години София". Същата фирма построи блок, пред който не асфалтира улицата.