Неправилна маркировка

Маркировката води към паркоместа.

Публикувано в категория Пътна сигнализация - Липсваща или избледняла пътна маркировка; несъответствие в сигнализацията, регулираща уличното движение

Неправилна маркировка

Объркваща маркировка. Тази лента не е за посоката, указана с маркировката. Моля да бъде извършена проверка.

Неправилна маркировка

Собственик на гараж в кооперация на ул. Синчец 7 маркира улицата по собствена инициатива, стеснявайки маркировката, поставена от Столична община. 

Неправилна маркировка

На снимката ясно може да видите неясната пътна маркировка. Преди в лентата е било позолено да се прави ляв завой, но сега отгоре е поставена друга маркировка, която обърква водачите. Много от тях правят нарушения, като застават за ляв завой и създават предпоставка за инцидент.

Неправилна маркировка

При завиването от бул.България към улица „проф. Фритьоф Нансен“ има една лента за наляво и две напред  по улица „проф. Фритьоф Нансен“.Първата от тях след завоя отива в зоната за паркиране,просто изчезва и това създава конфликт между водачите,кой да мине пръв.Явно има недоглеждане.

Неправилна маркировка

Кръстовището на бул.Сливница и ул.Георги С. Раковски,както и следващото маркировката за бус лентата стига до самото кръстовише и колите завиват на ляво от средната лента,за да не застъпват бус лентата.това създава предпоставки за ПТП.

неправилна маркировка

На кръстовището на бул.Черни връх и улица „проф. Фритьоф Нансен“ , при движение по посока  Ф.Нансен има 3 ленти за ляв завой по бул."България" и две за направо  по улица „проф. Фритьоф Нансен“. При така направената неправилна маркировка, видно от приложената снимка, първата лента за движение направо отива в зоната за паркиране на ул.Ф.Нансен и това създава предпоставки за конфликти и ПТП. Моля коригирайте ПРАВИЛНО маркировката.

Неправилна маркировка.

Несъответствие на вертикална и хоризонтална маркировка на ул."акад.Борис Стефанов", в участъка м/у Зимният дворец и магазин "Фантастико".

Неправилна маркировка

Маркировката води към паркоместа.

Неправилна маркировка на велоалея.

На ул. "Г.С.Ръковски", при маркирането на велоалеята, светлоотражателите са монтирани обратно, което прави опасно движението нощем и е предпоставка за ПТП.

Неправилна маркировка на паркоместа

Ул. Голо бърдо е част от предвиденото от 1 ноември разширяване на Зелена зона за паркиране в София. За разлика от останалите улици и в противоречие с чл 93, ал.1 от ЗДВП, положената маркировка предвижда паркиране в лявата страна на платното, въпреки, че улицата е еднопосочна.