Неправилно паркиране

Публикувано в категория Паркиране - Неправилно паркирали автомобили в зелени площи или на тротоара извън синя/зелена зона.

Неправилно паркиране Неправилно паркиране на бул. „Александър Стамболийски“ 213, ж.к. Разсадника - Коньовица, София

Неправилно паркирал на ъгъла на улицата. Пречи на видимостта. 

неправилно паркиране по тротоара поради липса на колчета против паркиране

По време на извършен ремонт на тротоара бяха премахнати колчетата против паркиране на автомобили, които все още не са поставени- събота, неделя и след 19 часа масово се паркира върху тротоара и има реална опасност прекрасния ремант да бъде дискредитиран!

Моля, върнете ни отново колчетата колкото се може по-скоро!

Паркиране в тревните площи и неправилно паркиране след знак.

Неправилно паркиране след два знака за забранено паркиране в двупосочната част на локалното от пред Сити Клиник

Здравейте,
Ежедневно неправилно паркирани автомобили след два знака за забранено паркирането в частта на локалното платно на бул.Цариградско шосе от влизането на детелината от жк Младост по посока гр. Пловдив възпрепятстват движението на автомобилите, тъй като в този участък движението е двупосочно и освен това има влизане от самия булевард с объщане на посоката на движение, където автомобилите се озовават челно, заради паркираните. На картата може да се види точно проблемният участък, който започва малко преди Сити Клиник и е малко след влизането от булеварда, къде се обръща движението.
За шофьорите, които ежедневно минава в този участък прави впечатление, че автомобилите в този участък, въпреки че представляват опасност за движението там и наличието на два знака, не се отстраняват принудително, а тези, които реално не пречат на движението в участъка от влизането на булеварда до входа на БАН се вдигат принудително. Как ще обясните този факт?

неправилно паркиране на автомобили до знак за забранено паркиране

Непрекъснато, всекидневно наличие на автомобили, паркирани на едната лента на бул.Самоков 30, срещу сграда "Есте". по посока към бул.Цариградско шосе. Паркирането е забранено, поставена е и табела с описание на забраната. двупосочния булевард е твърде малък, но натоварен (Автогара "Юг") и заемането на едната лента от спрени автомобили изключително много затруднява движението, както на автомобили, така и на пешеходци (няма маркировка зебра за пресичане, а от едната страна има обекти за бързо хранене). Неколкократно звъня на посочения на табелата телефон да уведомя за проблема, уверяват ме, че изпращат или паяк или патрулка, но ситуацията е една и съща всеки ден. Моля, да се предприемат по-сериозни мерки, паркирането на този булевард  да бъде преустановено.

Прилагам снимка

Неправилно паркиране (доста неправилно)

Автомобилът паркира почти всеки ден на това място като не позволява на пешеходци да преминават свободно

НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРОТОАР И ТРЕВНИ ПЛОЩИ. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДОСТЪПА И ПРЕМИНАВАНЕ НА МАЙКИ С ДЕЦА!!! МЯСТОТО РЕДОВНО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПАРКИРАНЕ ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ.

Системно, денонощно неправилно паркиране в зелени площи и тротоар извън зелената зона. Затрудняване и ограничаване преминаването на майки с деца и системно унищожаване на зелена площ и тротоарни плочки от собственика на автомобил Хюндай с ДКН СА 2113 РТ в между блоково пространство на улица Бузлуджа 53. Моля за вашето съдействие автомобила да бъде отстранен от зелените площи и тротоара за да се спре унищожаването на облагородените зони. Моля ви да задължите собственика на въпросния автомобил да паркира на улицата в зелена зона.

НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРОТОАР И ТРЕВНИ ПЛОЩИ. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДОСТЪПА И ПРЕМИНАВАНЕ НА МАЙКИ С ДЕЦА МЯСТОТО РЕДОВНО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПАРКИРАНЕ ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ.

Въпреки многобройните сигнали автомобил марка Хюндай с ДКН СА2113РТ продължава безнаказано да паркира върху тротоара и зелените площи и да възпрепяства свободното движение на майки с деца и да унищожава зелените площи в центъра на града. Престоят и паркирането на тротоари, в паркове, градини, зелени площи, пешеходни подлези, детски и спортни площадки, на територията на детски ясли, детски градини и училища са забранени. Отново ли ще сме свидетели на беззаконие и връзкарство или някой от общината ще откликне на многобройните ни призиви за ред и законност,


Системно неправилно паркиране на автомобили при поставен знак за "Забранено паркиране"

Подавам сигнал отново, за да може общината да реагира някъде през април, когато се затопли времето и се увеличат нарушителите. Много ви е тромава комуникацията.

Предният ми сигнал е подаден на 01.10.2018, получавам отговор чак на 24.01.2019.

№112967/ СОА18-КЦ01-41975/ 01.10.2018 14:02:31

Надявам се с този сигнал този път да бъдат установени нарушители и да бъдат наложени глоби.

 

Системно неправилно паркиране на автомобили при поставен знак за "Забранено паркиране"

Всеки ден, по ул. Хисаря, между ул. Цар Симеон и бул. Тодор Александров, от западната страна на улицата, паркират автомобили при изрична забрана със знак "Забранено паркиране". Паркират най-вече посетители на близкия парк "Света Троица", както и гости на заведения "Чайка" и "Фиоре". Това води до задръствания, невъзможно разминаване на два автомобила, скандали между водачите и тапи. Моля да бъдат предприети мерки, тъй като това продължава от много години. Убеден съм, че Район "Илинден" знае за проблема, но мерки и досега не са били предприети.

Пращането на репатрак - "паяк" няма да реши проблема! Вече е правено неколкократно - резултат НУЛЕВ!