Бездомници ровят в кофите за смет

В района на Руски паметник, ежедневно бездомници ровят в кофите за смет. Това увеличава рисковете от зарази. Моля бездомниците да бъдат прибрани.

Публикувано в категория Други - Нарушаване на обществения ред

Бездомници ровят в кофите за смет

В района на Руски паметник, ежедневно бездомници ровят в кофите за смет. Това увеличава рисковете от зарази. Моля бездомниците да бъдат прибрани.

Ромки от метачкие ровят по кофите-днес преди обяд , по време на карантина-21.03.2020.

Ромки от метачкие ровят по кофите-днес преди обяд , по време на карантина-21.03.2020.

Махнете ги докато мине карантината поне.

Днес мина и камион с вода и дезинфектант , но поръси и разкаля средата на улицата, защото улиците не са мити от месеци.

Кофите за смет зад хотела не се изнасят и са пълни нон-стоп. Вятъра ги разнася из целия квартал. Кофите на улица Флора се събират, но зад хотела не. Прилагам снимка.

Кофите за смет зад хотела не се изнасят и са пълни нон-стоп. Вятъра ги разнася из целия квартал. Кофите на улица Флора се събират, но зад хотела не. Прилагам снимка. Боклукът е из целия квартал. Това не е единичен случаи, а е от известно време. Просто в момента заради вятъра боклука е навсякъде.

кофите за смет

Кофите за смет редовно са на тротоара,особено с детска количка или друга(инвалидна)такава не можеш да преминеш. Имам подозрения,че продавачите в магазина за алкохол ги дърпат за да им е по-удобно...

Кофите за смет

На ъгъла на ул. "Емине" и ул. "летница" има 2 контейнера за смет. От седмици насам единият от тях е с блокирал капак и е неизползваем. Изхврляме отпадъците си само в единия от тях, а той е недостатъчен.

На 20-тина метра оттях има контенери за разделно събиране, които също са пълни.

 

Не се събират кофите за смет

От няколко дни кофите за смет по улица "Ангелов Връх" не се извозват.

Кофите за смет преливат

Кофите на цялата улица преливат, вероятно не са събирани от няколко дни. На снимката са тези пред блок 170, но и при 165-ти блок е същото.

Кофите за смет не достигат

Контейнерите за смет се пълнят и недобросъвестни хора хвърлят боклука извън тях. Трябват поне още 2 контейнера, здрави. 

не се събират кофите за смет

Пореден ден не се събират кофите за смет. Също така не е почестен и снега.

Нередовно изхвърляне на кофите за смет

Фирмата, събираща и извозваща кофите за смет редовно не изпълнява задълженията си. Случва се да пропуснат седмица, а понякога дори две. Освен това служителите взимат само най-горните торби с отпадъци, без да си направят труда да вдигнат цялата кофа, а ако сме на адреса и им направим забележка, най-демонстративно след изхвърлянето на кофата я оставят на средата на улицата.